reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

missiiss1301 ja bym już dawno zatestowała :) ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Ja właśnie pierwszy test zrobiłam w 4 dniu spóźnienia i od razu wyszedł pozytywny :) jeśli mogę Cię tym "zarazić" :) :) to właśnie Cię "zarażam" :) :)
Właśnie 4 dni po spodziewanej bolały mnie piersi, nie tak jakoś strasznie mocno jak na @ ale zdecydowanie inaczej. Czułam kłucie jajnika, i byłam wiecznie zmęczona. Przesypiałam większą część dnia. Kochana nie doszukuj się objawów na siłę. Ja, gdy tylko mój mąż pytał, czy mam już @, odpowiadałam ciągle, że jestem przed i że pewnie lada chwila nadejdzie. Mimo, że już mi się spóźniała 2 dni, nie myślałam o tym, w ten sposób, ze to już, że się udało. Gdzieś podswiadomie czułam, że to dzidzia ale nie brałam tego do serca. No i proszę w 4dniu miła niespodzianka !!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
naoomi ja juz robilam test 2 dni po spodziewanej @ i nie wyszlo ani cienia.... czekam do 10 tego i ide na bete jesli nie przyjdzie @ .... moze w sobote jeszcze test powtorze plytkowy i moze akurat cos malego chociaz wyjdzie albo dostane okresu na weekend :/

Witajcie dziewczynki ,napiszcie mi proszę czy któraś z Was brała bromergon ,przy górnej granicy normy prolaktyny? Od kiedy brałyście i jak długo,czy robiłyście jakies przerwy(np. na czas miesiączki?),no i w jakich dawkach. pozdrawiam Was

:-(no dla mnie nadzieja wygasła.... :( zrobilam dzisiaj rano testa znow z taka nadzieja ze moze cos wyjdzie ze nie mam @ juz 5 dzien i myslalam ze wyjdzie i co?? ... i nic :-( musze sie wybrać do lekarza bo znow cos nie tak bedzie cos czuje :(

mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam kciuki :tak:

reklama
witam dziewczynki. głowy do góry a napewno wam sie uda... zachowajcie spokoj a bedzie ok.. moja kolezanka starala sie o dziecko jakies dwa lata i nic... co miesiac myslala ze jest w ciazy bo ma jakies objawy a tu nici... az w koncu dala sobie spokoj i po dwoch miesiacach zobaczyla dwie kreski na tescie :)trzymam za was kciuki

Do góry