reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam :*:*:*
jak na moje oko, to ciężko stwierdzić czy to ciąża.. Zrobisz badania to się dowiesz :):):) trzymam kciuki by to jednak fasolka była :*
witam:-)dzieki sliczne:-)wiem ze dowiem sie z wynikow tylo ze tak jak pisalam to troche potrwa krew ok tygodnia a usg to nie mam pojecia narazie czekam az sie ze mna skontaktuja kiedy mam wizyte,a ja dosc ciezko fizycznie pracuje i boje sie ze moze sie cos stac jezeli to ciaza:-(pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

reklama
Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
Kochana gratulacje:tak: Piękna nowina ah:-)

gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma... :(
Może zrób betkę? Przytulam mocno..:tak:

czesc dziewczyny jestem nowa na forum i strasznie zagubiona .
W moje dni plodne mialam wpadke z moim chlopakiem..
dzis jest 8 dzien od spodziewanej @ bola mnie piersi (zwlaszcza sutki czasem nawet pieka)
czuje bol w podbrzuszu tak jakbym miala dostac @ tyle ze o wiele lzejszy,kłuja mnie jajniki,mam wahania nastroju czasem zakreci mi sie w glowie.Oczywiscie robilam test i wyszedl dosc dziwnie moim zdaniem poniewaz ukazaly sie dwie kreski jedna jest ok ale druga jest do polowy mocno zabarwiona a jej druga polowa jest raczej wyblakla.Mierzylam tez temperature i jest w normie nie wiem czego moge sie spodziewac czy moje objawy sa objawami ciazowymi czy to tylko chwilowe zatrzymanie miesiaczki a ja poprostu panikuje prosze pomozcie:(
Kochana mi się wydaje, że to ciąża ale najlepiej zrób betkę:tak:

Ja dziś wieczorem zrobiłam jednak test i oczywiście wyszła jedna kreska. I zaraz brzuch mnie zaczął bardziej boleć, więc tylko czekać na @. Cholercia!

gaba82 no ja tez wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam test i dzisiaj rano tez zeby potwierdzic i dupa..... a okresu jak nie bylo tak nie ma ale czekam cierpliwie do 10-tego jak nie bedzie ide na bete ale pewnie przylezie męda jedna agggrrrr :-):szok::no: chociaz mam cien nadziej przyznam sie troszku :):tak:

dziewczyny bo jeszcze niepokoja mnie te bóle brzucha jak je dostaje to przeszywa mnie takie dziwne uczucie i calkiem wytracaja mnie z rownowagi:((

Dziewczyny, długo nie pisałam, ale zaczne od wspaniałej wiadomości
Dzisiaj o 17.20, zostałam ciocią 3900g Kubusia :):):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ciesze sie niesamowicie.

a u mnie co? @ sie skonczyła :) i zaczynam w przyszłym tyg testy owulacyjne :)

gaba82 no ja tez wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam test i dzisiaj rano tez zeby potwierdzic i dupa..... a okresu jak nie bylo tak nie ma ale czekam cierpliwie do 10-tego jak nie bedzie ide na bete ale pewnie przylezie męda jedna agggrrrr :-):szok::no: chociaz mam cien nadziej przyznam sie troszku :):tak:
Też mam jeszcze trochę nadziei. Ale myślę, że dziś @ przyjdzie bo coraz bardziej mnie brzuch boli. Mój najdłuższy cykl wynosił 32 dni, a dziś jest 31.

a mnie to brzuch wczesniej bolal troche a teraz w ogóle.... piersi mnie bola tylko jak mocniej przycisne ale nie tak jak przed okresem.... sama juz nuie weim nie chce sie doszukiwać.... zisiaj bedzie 4 dzien po spodziewanej |@ i ciągle czekam.... chcialam isc dzisiaj na bete ale moj mnie przekonuje ze 10 tego.... no to z cieżkim serce mówie niech już mu bedzie aczkolwiek im dluzej czekam tym nadzieja rośnie większa i nie wiem czy to takie zdrowe :/:baffled:

reklama
WITAJCIE!!!!
u mnie właśnie trwa 20 tydzień ciąży. Jutro wybieram się na badania i być może dowiem się czy to będzie córcia czy synuś :) nie mogę się doczekać :) oczywiście mój ukochany mąż idzie ze mną, bo jak sam powiedział, nic nie jest tak ważne dla niego jak MY. Życzę dużo szczęścia i powodzenia wszystkim starającym się !!!!! oby fasolki szybko zamieszkały w Waszych brzuszkach !!!!

Do góry