reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-(no dla mnie nadzieja wygasła.... :( zrobilam dzisiaj rano testa znow z taka nadzieja ze moze cos wyjdzie ze nie mam @ juz 5 dzien i myslalam ze wyjdzie i co?? ... i nic :-( musze sie wybrać do lekarza bo znow cos nie tak bedzie cos czuje :(

mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam kciuki :tak:
Ale @ jeszcze nie dostałaś?To jest nadzieja.
Fajnie jakbyśmy we trzy znalazły się na mamach lutowych. Ja też jeszcze @ nie mam. Jeśli do jutra nie będzie robię test. Poczytajcie sobie wątek "ciąża a test z jedną kreseczką"-mnie on bardzo podniósł na duchu, albo porobił niepotzrebnych nadziei:blink:

reklama
xXxIzuLQaxXx trzymam kciuki
Mi jednak wydaje sie że jestem przed okresem,że niedługo przyjdzie..:wściekła/y: Bo sama nie wiem co bym zjadła jak przed kazdym okresem , przed chwilą zjadłam mięso z rosołu ( a nie jadłam juz z rok) no i teraz jem płatki:) Wiec czekam na okres.. Ale znow bedziemy probowac...

A mo wogóle nic się nie chce jeść i nie mam na nic ochoty. Piersi i sutki mi urosły, ale to chyba za wcześnie na objawy ciążowe, a i jestem ciągle zmęczona i nadal co jakiś czas boli mnie brzuch na @. Jutro robię testa

:-(no dla mnie nadzieja wygasła.... :( zrobilam dzisiaj rano testa znow z taka nadzieja ze moze cos wyjdzie ze nie mam @ juz 5 dzien i myslalam ze wyjdzie i co?? ... i nic :-( musze sie wybrać do lekarza bo znow cos nie tak bedzie cos czuje :(

mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam kciuki :tak:
Kochana przytulam mocno... w końcu się uda!!zobaczysz:tak:

będzie dobrze kochane :*:*:*

ja dziś zaczynam staranka :) trzymajcie za mnie kciuki :) buziam gorąco i życze Wam powodzenia :*

A mo wogóle nic się nie chce jeść i nie mam na nic ochoty. Piersi i sutki mi urosły, ale to chyba za wcześnie na objawy ciążowe, a i jestem ciągle zmęczona i nadal co jakiś czas boli mnie brzuch na @. Jutro robię testa
Trzymam kciuki gaba!!:tak::-D

Czesc dziewczyny:-)ja dalej tez bez @ a usg bede miala dopiero 19,A ZA TYDZ WIZYTA U GINEKOLOGA:-(WIEC NARAZIE ZOSTAJE MI CZEKAC NIESTETY.....JUZ NIE MOGE WYTRZYMAC STRASZNIE MECZACE JEST TO CZEKANIE ALE NIC INNEGO NIE ZOSTAJE.TRZYMAM ZA WAS KCIUKI I SLE BUZI:*

reklama
xXxIzuLQaxXx trzymam kciuki
Mi jednak wydaje sie że jestem przed okresem,że niedługo przyjdzie..:wściekła/y: Bo sama nie wiem co bym zjadła jak przed kazdym okresem , przed chwilą zjadłam mięso z rosołu ( a nie jadłam juz z rok) no i teraz jem płatki:) Wiec czekam na okres.. Ale znow bedziemy probowac...
JA MAM TO SAMO POPROSTU POZERAM WSZYSTKO PRZED OKRESEM BO NIE WIEM SAMA NA CO MAM OCHOTE:-DA TERAZ NIE MA OKRESU...NIE MA ZACHCIANEK...NIC NIE MA NIE WIEM KURCZE CO JEST GRANE:crazy:

Do góry