reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
jak jest 3 razy na dzień fik-fik to też sie przeoczyć nie da ;]

Czytalam ze tak czesto to tez nie dobrze, bo nasionka nie sa dostatecznie silne. Jeden dzien regeneracji do minimum, wiec co drugi dzien najlepiej. Z moim najpierw codziennie i nic, a potem co dwa dni i strzelil gola :) no i oczywiscie potem jak glupia 30min z nogami na scianie lezalam! Hihiih :)

Też słyszałam, że parę razy dziennie to za dużo.
A dziś u mnie 28 dc i za 2, 3 dni testuję.
Piersi niby trochę mnie bolą, ale bardziej czuję jakby były opuchnięte

Witam Kochane :biggrin2:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe

Witam Kochane :biggrin2:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

ojj, dziękuje ślicznie za życzonka, i wszystkim również życze szczęścia i cierpliwości i bobasów :):*

Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe

jak chcesz to zatestuj, ale najlepiej bobo-testem bo jest czuły bardzo. ale lepiej poczekaj te dwa dni :)

Ja bym testowala! :) ale lepiej jutro rano, niz dzisiaj popoludniu. Chyba ze nie wypijesz juz ani kropelki i ok 17 zatestujesz. Mi testy owu wychodzily po kilkugodzinnym niepiciu :)

reklama
Do góry