xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
tylko że Mój pracuje 500km stąd, tak więc jest tylko na weekendy, i dlatego tak ciężko o dzidzie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak jest 3 razy na dzień fik-fik to też sie przeoczyć nie da ;]
Witam Kochane
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku
Całuję Was mocno Kochane :***
Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe
Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe