reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
jak jest 3 razy na dzień fik-fik to też sie przeoczyć nie da ;]

Czytalam ze tak czesto to tez nie dobrze, bo nasionka nie sa dostatecznie silne. Jeden dzien regeneracji do minimum, wiec co drugi dzien najlepiej. Z moim najpierw codziennie i nic, a potem co dwa dni i strzelil gola :) no i oczywiscie potem jak glupia 30min z nogami na scianie lezalam! Hihiih :)

Też słyszałam, że parę razy dziennie to za dużo.
A dziś u mnie 28 dc i za 2, 3 dni testuję.
Piersi niby trochę mnie bolą, ale bardziej czuję jakby były opuchnięte

Witam Kochane :biggrin2:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe

Witam Kochane :biggrin2:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-D:-D:-D

Wam i sobie też życzę obyśmy w przyszłym roku w innym wymiarze ten dzień obchodziły i już swoje dzieci w rączkach tuliły lub głaskały się po brzuszku jeżeli jeszcze będą w środku :tak::tak::tak:

Całuję Was mocno Kochane :***

ojj, dziękuje ślicznie za życzonka, i wszystkim również życze szczęścia i cierpliwości i bobasów :):*

Dziewczyny, jak myślicie , czy jeśli dziś zrobiłabym test po południu, mogłoby coś wyjść? Mam 28 dc, a cylke mam 30 dniowe

jak chcesz to zatestuj, ale najlepiej bobo-testem bo jest czuły bardzo. ale lepiej poczekaj te dwa dni :)

Ja bym testowala! :) ale lepiej jutro rano, niz dzisiaj popoludniu. Chyba ze nie wypijesz juz ani kropelki i ok 17 zatestujesz. Mi testy owu wychodzily po kilkugodzinnym niepiciu :)

reklama
Do góry