reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziekuje za odpowiedz:) Ja też mam nadzieje ze w koncu sie udało:)
Proszę bardzo:tak::-D
Trzymam kciuki:tak::-)
Przed chwilą patrzyłam na kalendarzyk owulacyjny i z tych wyliczeń wynika, że moja owulacja było 20 V, czyli raczej nici z fasolki. Bo my serduszkowalismy tylko 17 V, czyli w 13 dc, jak myślicie???
Kochana przeciez plemniki mogły przezyc te parę dni.. możliwe:tak::-)

reklama
Dobrze, że nie mam testu w domu, bo na pewno bym go zrobiła. Idę coś porobić w domku, bo tylko siedzę na bb i myślę o jednym

a ja dalej nie mam @ haha ;D mnie to czekanie zaczyna już poważnie bawić ;]

za jakieś 2 godziny znikam z forum i nie będzie mnie do poniedziałku.. bo Mój przyjeżdża i gdzież na weekend się wybieramy :):):) jak nie będzie @ to będzie się działo ;) gorzej jak @ przyjdzie, to lipa z przyjemności będzie.. trzymajcie za mnie kciuki by jednak @ nie przyszła i była fasolka! :):):)

Dobrze, że nie mam testu w domu, bo na pewno bym go zrobiła. Idę coś porobić w domku, bo tylko siedzę na bb i myślę o jednym
Ja też nie mam testu w domu:-D I dobrze :tak::-D
Jak nie dostanę okresu 2 czerwca to wtedy testa walnę:-D:-D

a ja dalej nie mam @ haha ;D mnie to czekanie zaczyna już poważnie bawić ;]

za jakieś 2 godziny znikam z forum i nie będzie mnie do poniedziałku.. bo Mój przyjeżdża i gdzież na weekend się wybieramy :):):) jak nie będzie @ to będzie się działo ;) gorzej jak @ przyjdzie, to lipa z przyjemności będzie.. trzymajcie za mnie kciuki by jednak @ nie przyszła i była fasolka! :):):)
Trzymam kciuki Kochana:tak::-)

No, jestem już w domku... po pracy..

Wynik z betki oczywiście 0,1

No cóż, trza się trzymać i brykać na całego w najbliższym cyklu :-)

I nie dać się zwariować, nie Dziewczyny ??? ;-)

Witajcie....to znowu ja
Widzę że być może niedługo ogłosicie nowe fasolki...suuper....trzymam kciuki za pozytywne testy.
Ja jestem w trakcie starań..ostani cykl miałam 26 dni...i teraz zbliża się owulka...
Chcemy wystarać się o dziewczynkę ale czas pokaże....ja koło połowy czerwca będę testowała...
Teścik już w domu czeka hihihi
Pozdrawiam i trzymam moocno kciuki za fasoleczki....

Witajcie....to znowu ja
Widzę że być może niedługo ogłosicie nowe fasolki...suuper....trzymam kciuki za pozytywne testy.
Ja jestem w trakcie starań..ostani cykl miałam 26 dni...i teraz zbliża się owulka...
Chcemy wystarać się o dziewczynkę ale czas pokaże....ja koło połowy czerwca będę testowała...
Teścik już w domu czeka hihihi
Pozdrawiam i trzymam moocno kciuki za fasoleczki....
To trzymam kciuki Kochana:tak: Starajcie, się z całych sił:-p:-D
No ja moge już testowac.. ale zaczekam jeszcze:-)

no ja sie mecze z ta przekleta @. wczoraj poklocilam sie z moim o dzidzie itp. wyglada na to, ze chyba troszeczke jeszcze poczekamy...:(

reklama
Do góry