reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
witam kobitki:) ja tez sie dolacze :) ja juz 3 miesiac sie staram .... no i zobaczymy co bedzie... narazie czekam na ciocie.... niby dzisiaj powinna byc ale z testem poczekam kilka dni moze tydzien bo moze glupia wstretna @ przylezie.... :/ co zauwazylam u siebie?? hmmm..... wczesniej mialam w polowie cyklu sluz rozciągliwy... po jakims czasie duzo bialego strasznie duzo i taki serkowaty byl teraz mi sie zmienil na rozciagliwy znow.... mlecznobialy i chyba sie przemienia w przezroczysty..... kurka tak bardzo bysmy chcieli juz dzidzie :( i nie wiem czy to mozliwe czy nie.... nie wiem jaki sluz na poczatku ciazy jest a pewnie u kazdej inny bo przeciez kazda z nas inaczej troszke zbudowana... piersi bola ale delikatni i tylko gdy je mocniej przycisne lub sie opre o cos.... wczesniej bolaly jak dotykalam guziczkow.... mam nadzieje ale nie chce dac sie zwariowac.... nie wiem czy zrobic test za tydzien czy poprostu pojsc na beta hcg i wtedy bede pewna czy mi hormony skoczyly czy nie.... jak myslicie?? wczesniej mialam przygode juz ze test mi pokazal 2 kreski poszlam na drugi dzien na bete i dupa nic ani kapki ze jestemw ciazy.... :/
mam nadzieje ze wam sie szybciej uda pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za wszystki przyszle mamcie :):-)

A ja dziewczyny dziś taka zalatana jestem. Dopiero co usiadłam. Od rana u Filipka, po południu brat M poprosił nas żebyśmy pojeździli z nimi pooglądac sale weselne bo chca w przyszłym roku się hajtnąc a przed chwila zakręciłam pizze M. Zjedliśmy i ledwo siedzę:-D

no ja wlasnie tez testy owulacyjne w tym miesiacu:laugh2::laugh2::laugh2:
No to super:-D

witam kobitki:) ja tez sie dolacze :) ja juz 3 miesiac sie staram .... no i zobaczymy co bedzie... narazie czekam na ciocie.... niby dzisiaj powinna byc ale z testem poczekam kilka dni moze tydzien bo moze glupia wstretna @ przylezie.... :/ co zauwazylam u siebie?? hmmm..... wczesniej mialam w polowie cyklu sluz rozciągliwy... po jakims czasie duzo bialego strasznie duzo i taki serkowaty byl teraz mi sie zmienil na rozciagliwy znow.... mlecznobialy i chyba sie przemienia w przezroczysty..... kurka tak bardzo bysmy chcieli juz dzidzie :( i nie wiem czy to mozliwe czy nie.... nie wiem jaki sluz na poczatku ciazy jest a pewnie u kazdej inny bo przeciez kazda z nas inaczej troszke zbudowana... piersi bola ale delikatni i tylko gdy je mocniej przycisne lub sie opre o cos.... wczesniej bolaly jak dotykalam guziczkow.... mam nadzieje ale nie chce dac sie zwariowac.... nie wiem czy zrobic test za tydzien czy poprostu pojsc na beta hcg i wtedy bede pewna czy mi hormony skoczyly czy nie.... jak myslicie?? wczesniej mialam przygode juz ze test mi pokazal 2 kreski poszlam na drugi dzien na bete i dupa nic ani kapki ze jestemw ciazy.... :/
mam nadzieje ze wam sie szybciej uda pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za wszystki przyszle mamcie :):-)
Witaj wśród nas:tak:

witam cieplutko :*:*:*

dziewczyny, ja mam takie zapytanie :) mianowicie:

kiedyś, nie pamiętam kiedy, obiło mi się o uszy, iż do 3 miesiąca ciąży można mieć okres, że rzadko to występuje, ale ze się zdarza.. No i fakt faktem, zapomniałam o tym :) do wczoraj.. Moja koleżanka teraz jest w ciąży, i tak sobie wczoraj gadałyśmy, i się mnie pytała czy już mi i Mojemu sie udało z dzidzią, ja powiedziałam że nie, bo mam okres, a ona mi na to że można mieć okres..

więc dziewczyny, jak to jest z tym okresem???

Hej dziewczyny, ja miałam niby jutro testować, ale boli mnie brzuch na @, więc pewnie dziś wieczorem lub jutro jej dostanę. No cóż kolejny cykl staranek

Też słyszałam , ze niektóre kobietki mają okres w ciąży przez pierwsze miesiące, ale to pewnie jakiś znikomy.
Mnie to zawsze tak brzuch napier...że muszę wziąść 2,3 ibupromy

Witam, jestem nowa :) staramy się z mężem o dziedzie ale na razie z marnym skutkiem. W sumie to nie zabezpieczamy sie od grudnia, ale moja praca jest dosc wyjazdowa wiec ciezko bylo pocelowac w dni plodne i dopiero w tym miesiacu udalo nam sie wspolzyc w te wlasciwe dni. Tak bym chciala zeby sie udalo, ale jak czytam jak niektore z was tak dlugo sie staraja i nic z tego nie wychodzi to boje sie ze u mnie tez tak bedzie
ale glowa do gory i moze sie uda :)

Witam, jestem nowa :) staramy się z mężem o dziedzie ale na razie z marnym skutkiem. W sumie to nie zabezpieczamy sie od grudnia, ale moja praca jest dosc wyjazdowa wiec ciezko bylo pocelowac w dni plodne i dopiero w tym miesiacu udalo nam sie wspolzyc w te wlasciwe dni. Tak bym chciala zeby sie udalo, ale jak czytam jak niektore z was tak dlugo sie staraja i nic z tego nie wychodzi to boje sie ze u mnie tez tak bedzie
ale glowa do gory i moze sie uda :)

witam cieplutko :*:*:* i trzymam kciuki za to by się udało :*:*:*

reklama
Witam:-)wlasnie postanowilam do was dolaczyc i podzielic sie z wami swoimi watpliwosciam.my rowniez staramy sie o dzidzie....w grudniu po ok 5latach przestalam brac tabletki...ostatni okres mialam 6 marca potem okolo 10-dniowe plamienie i od tamtad nic w zeszly piatek bylam u ginekologa,pani doktor stwierdzila ze mam powiekszony jajowod i moge byc w ciazy no i zeby test zrobic,zrobilam ale niestety.....oprocz tego skierowanie na usg badanie moczu i krwii ale to troche potrwa:-(pobolewa a raczej kluje mnie od czasu do czasu podbrzusze z prawej strony nie wiem czy to cos znaczy czy nie????czy istnieje mozliwosc ze to jednak ciaza?????pozdrawiam

Do góry