reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie ;-)
Tyyska czy Ty urodziłaś się 06 lutego??
Czytając Twoje posty zauważyłam że mamy coś wspólnego i wstąpiłam na Twój profil. Tam data urodzenia 06-02 Jeśli wstawiłaś prawdziwą datę to znaczy że mamy urodziny tego samego dnia! :-D POZDRAWIAM!

reklama
oj ten pierwszy mi się też bardzo podoba :) tylko my jak już to chcemy się zdecydować na trójkołowy ale właśnie wielofunkcyjny :)

dziewczyny będzie dobrze i zobaczymy w końcu nasze upragnione II kreseczki :D

Kochana ja słyszałam,że trójkołowe się nie sprawdzają. Wiele moich znajomych ma i narzeka. Ale wiesz, to kwestia przyzwyczajenia pewnie:tak:

Cześć dziewczynki jestem w 7 tygodniu ciązy Moje objawy to bardzo bolące piersi są więsze pełne i ciężkie:sorry2: A najbardziej to sutki są tak wrażliwe żę czasami nie da sie wytrzymac hehe no a tak pozatym zgaga pali, lekkie mdłości lecz nie wymiotuje i czasem ból w podbrzuszu ale lekki zle nie jest choc i tak sie ciesze ze przynajmniej te objawy wystepuja ale slyszalam ze puzniej moze byc gorzej:-):-):-)

Ogromne gratulacje Kochana!!!:-D
Witajcie tak zagladnelam na stary watek pare tygodni temu tez wypatrywalam pierwszych znakow ciazy:-) moje pierwsze obawy to przede wszystkim byly bolace piersi leciutkie plamienie zamiast okresu mdlosi pojawily sie dlugo pozniej;-) nam wlasnie wybil dzisiaj rowniutko 15 tydzinen ciazy a wam
zycze powodzonka, owocnych staran;-) i 2 kreseczek na testach a za pare miesiecy slicznych bobaskow!!!!!!!!!:tak:

Weri Tobie też gratuluję! Niech Fasolka dobrze się rozwija!:tak::-)

A u mnie Kochane dziś tempka 37,0 :szok: Ale chyba zawsze po owólce jest podwyższona a potem spada przed @ lub w dzień @, prawda? Nie nakrecamy się z M, bo fikalismy tylko 16dc dwa razy:-p:-D

jeśli chodzi o trójkołowe to właśnie moi znajomi mają i są zadowoleni - a też byli przeciwnikami :)

a co do tempki to fakt spada tuż przed @ albo w dniu @ ;-)

gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych !!!!!!!!!

jeśli chodzi o trójkołowe to właśnie moi znajomi mają i są zadowoleni - a też byli przeciwnikami :)

a co do tempki to fakt spada tuż przed @ albo w dniu @ ;-)

gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych !!!!!!!!!

Spada?? Tzn jeśli wczoraj i dziś mam 37 to może oznaczać że nie dostanę @ ??
Jestem po 5 dniach brania duphastonu żeby wywołać okres (w ciągu 5 dni powinna wystąpić @ a dziś jest 3 dzień). bardzo bolą mnie sutki i piersi ogólnie mi się takie pełniejsze zrobiły (to się zaczęło przed braniem duphastonu) więc mam nadzieję że @ nie dostanę a brak okresu okaże sie ciążą :) no ale zobaczymy... robiłam kilka dni temu test i był negatywny...

mi się utrzymuje tempka pozyzej 37 stopni. ale to chyba tez dlatego ze lekko przeziebiona jestem. Dopadło mnie jakieś zapalenie spojówek czy cos takiego..

Black Opal, oby następny test jaki zrobisz był pozytywny :):) życze powodzenia :)

Witajcie ;-)
Tyyska czy Ty urodziłaś się 06 lutego??
Czytając Twoje posty zauważyłam że mamy coś wspólnego i wstąpiłam na Twój profil. Tam data urodzenia 06-02 Jeśli wstawiłaś prawdziwą datę to znaczy że mamy urodziny tego samego dnia! :-D POZDRAWIAM!

tak 6 lutego:-D:-D
Juz drugi dziec bez duphastonu i tempka zaczela mi chyba spadac... dzisiaj bylo 37

zdecydowanie bardziej podoba mi sie ten pierwszy :) jest taki słodki :) ale kochana, słyszałam by w czasie planowania i w czasie ciąży nic nie kupowac dla dziecka, bo to pecha przynosi.. teraz sa takie czasy, że gdy juz bedziesz w szpitalu po szczęśliwym rozwiązaniu, to Twój mąż w godzine może kupić najpotrzebniejsze rzeczy :) owszem, upatrzeć wcześniej możecie razem :):):) nie wierze w przesądy, ale siostrze mojego narzeczonego akurat się takie cos sprawdziło i Dawidek jest teraz chorym dzieckiem :( ale kochamy go wszyscy :)

Kochana ja słyszałam,że trójkołowe się nie sprawdzają. Wiele moich znajomych ma i narzeka. Ale wiesz, to kwestia przyzwyczajenia pewnie:tak:

Ogromne gratulacje Kochana!!!:-D

Weri Tobie też gratuluję! Niech Fasolka dobrze się rozwija!:tak::-)

A u mnie Kochane dziś tempka 37,0 :szok: Ale chyba zawsze po owólce jest podwyższona a potem spada przed @ lub w dzień @, prawda? Nie nakrecamy się z M, bo fikalismy tylko 16dc dwa razy:-p:-D

Aguś, bądź dobrej myśli :) zobaczysz, cokolwiek się stanie, to będzie dobrze ;) trzymam kciuki za Ciebie i życze dwóch kreseczek :) i pisz na bierząco co i jak :)

zdecydowanie bardziej podoba mi sie ten pierwszy :) jest taki słodki :) ale kochana, słyszałam by w czasie planowania i w czasie ciąży nic nie kupowac dla dziecka, bo to pecha przynosi.. teraz sa takie czasy, że gdy juz bedziesz w szpitalu po szczęśliwym rozwiązaniu, to Twój mąż w godzine może kupić najpotrzebniejsze rzeczy :) owszem, upatrzeć wcześniej możecie razem :):):) nie wierze w przesądy, ale siostrze mojego narzeczonego akurat się takie cos sprawdziło i Dawidek jest teraz chorym dzieckiem :( ale kochamy go wszyscy :)

Aguś, bądź dobrej myśli :) zobaczysz, cokolwiek się stanie, to będzie dobrze ;) trzymam kciuki za Ciebie i życze dwóch kreseczek :) i pisz na bierząco co i jak :)
Oczywiście, że my już nie biegniemy do sklepu i nie kupujemy wszystkiego:-D Na razie sobie oglądaliśmy na allegro bo chciałam M pokazac jakie mi się podobają:tak:
A ubranek troszkę mamy bo dostaliśmy od mojego brata ze Szkocji i tak niektórzy sami coś tam kupią (chyba jakaś aluzja, żebyśmy już bejbika mieli):-p Mamy te ubranka wysoko w pawlaczu w szafie i na razie nie ogladamy, nie zachwycamy się bo nawet przeciez w ciąży nie jestem:-D
Będę pisac Kochana co i jak. Jutro też sobie zmierzę tempkę tak dla orientacji, żeby porównac z dzisiejszą. Bo ja w poprzednim cyklu mierzyłam parę dni i zawsze miałam 36,6 lub 36,7 to było max. Dlatego zdziwiłam się dzis gdy na termometrze miałam 37,0. M powiedział, że długo pod kołdrą leżałam, że się opatuliłam nią i to dlatego:-D niemożliwy ten mój M:-D

faceci tacy są ;) hehe. ale są kochani, to trzeba przyznac :) no zmierz so bie jutro tempke, zmierz :) a jak coś to kiedy masz mieć @?

ja mam dziś tempki 37,4 :) to dobrze raczej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry