reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agniesiak85 i ty zostaniesz mamą

Ah.. tylko kiedy..:-D

eh kobietki, ja juz tez nie wiem :p modle sie cale dnie i mysle o fasolce. dzisiaj przyjechał mój kochany:) tak całkiem przypadkiem połozył raczke na moim brzuszku... tak złapałam ja i przytrzymałam, to była dla mnie taka magiczna chwila, pierwszy raz poczułam takie wspaniałe ciepło:) cos naprawde niesamowitego... nie wiem czemu... moze takie moje przeczucie... ? :)

pozdrawiam was wszystkie :*:****

Kochana oby te przeczucie się sprawdziło, życzę Ci tego z całego serduszka:tak::-)

Sabinko gratulacje wielkie !!! teraz już tylko spokojnych 9 ;) miesięcy :)

ja mam dzisiaj 27dc czyli jutro w sumie można by testować- ale tak się boję rozczarowania że chyba tego nie zrobię :( dzisiaj miałam okazję ale tak sobie mówię - po co dzisiaj jak i tam może nie wyjść jak jestem - a jak nie jestem to lepiej poczekać tak czy siak ;)

Gracjaska 3mam kciuki żeby wszystko poszło dobrze !!!! bądź dobrej myśli :)

Poczekaj jeszcze troszkę;-) Nie warto się spieszyc.. mi jeszcze 6 dni zostało ale objawów brak:-( Tyle co dół brzuch aja na @ pobolewa i jajniki. Zero bolacych piersi i sluzu więc...@ na 100%:tak:

reklama
mi zostało 7 dni do testowania, ale ja jakieś tam objawy mam, ale nie jestem pewna czy te objawy sobie wmawiam, czy rzeczywiście są.. mój narzeczony mówi, że napewno jestem w ciąży bo on tak przeczuwa.. ja też mam jako takie przeczucie, ale boje się jak cholera że się rozczaruję.. :( ciesze się że mam w was wsparcie i doradzacie tak przyjacielsko :) dziękuję Wam dziewczyny :)

mi zostało 7 dni do testowania, ale ja jakieś tam objawy mam, ale nie jestem pewna czy te objawy sobie wmawiam, czy rzeczywiście są.. mój narzeczony mówi, że napewno jestem w ciąży bo on tak przeczuwa.. ja też mam jako takie przeczucie, ale boje się jak cholera że się rozczaruję.. :( ciesze się że mam w was wsparcie i doradzacie tak przyjacielsko :) dziękuję Wam dziewczyny :)
Kochana oby to przeczucie się sprawdziło:tak:
Po to tu jesteśmy by się wspierac, pocieszac i radowac wszytski razem:tak::-D

a ja dzisiaj własnie juz duphastonu nie biore.
ej dziewczyny, bo ja wczoraj i dzisaj rano sie kochałam z moim:) . po "przytulaniu" tak mi dziwnie bylo w w podbrzuszu... troche pobolewało, mam nadzieje ze w razie, jezeli tam jest juz fasolka, to krzywdy jej nie zrobiłam :(, ah no i mierzyłam temp. troche po ( bo mnie zaskoczył mój kochany:p i nie zdazyłam zmierzyc:p) i spadła tak dziwnie 36.9, ale pozniej znowu wrociła i jest 37.4. Zdziwił mnie ten chwilowy spadek... ale mysle ze to kwestia "przytulania". mam
26 dc (przy cyklu 30 dniowym), wysoka temp. sluz, powiekszone gruczoły(sutki mnie tez troche swedza), bola mnie plecki, czasem jajniczek.... moze to objawy przed @, choc nigdy takie nie były,
nie mam humorków i smaków a zawsze mam przed @ i to naprawde okropne... zastanawiam sie czy zrobic test w dzien matki, to bedzie moj 29dc, a cykle mam 30dniowe, jak myslicie? bo sama nie wiem...
dziewczyny trzymajmy za siebie kciuki!!!!

a ja dzisiaj własnie juz duphastonu nie biore.
ej dziewczyny, bo ja wczoraj i dzisaj rano sie kochałam z moim:) . po "przytulaniu" tak mi dziwnie bylo w w podbrzuszu... troche pobolewało, mam nadzieje ze w razie, jezeli tam jest juz fasolka, to krzywdy jej nie zrobiłam :(, ah no i mierzyłam temp. troche po ( bo mnie zaskoczył mój kochany:p i nie zdazyłam zmierzyc:p) i spadła tak dziwnie 36.9, ale pozniej znowu wrociła i jest 37.4. Zdziwił mnie ten chwilowy spadek... ale mysle ze to kwestia "przytulania". mam
26 dc (przy cyklu 30 dniowym), wysoka temp. sluz, powiekszone gruczoły(sutki mnie tez troche swedza), bola mnie plecki, czasem jajniczek.... moze to objawy przed @, choc nigdy takie nie były,
nie mam humorków i smaków a zawsze mam przed @ i to naprawde okropne... zastanawiam sie czy zrobic test w dzien matki, to bedzie moj 29dc, a cykle mam 30dniowe, jak myslicie? bo sama nie wiem...
dziewczyny trzymajmy za siebie kciuki!!!!

Kochana trzymamy, trzymamy kciuki:tak: A wyższa tempka to dobry znak:tak:Najlepiej nie testowac wcześniej.. ja bym poczekała z tym testowankiem nawet dzień po spodziewanej @.
A u mnie jeszcze 6 dni do @ i zero objawów.. cycki mnie nawet nie bolą, śluzu brak i woóle. Tempki nie mierzyłam bo musiałam wstac wcześniej i drzwi zamknąc bo M z moją mamą jechali rano sprzedac kompa i zapomniałam o tej tempce. Jutro zmierzę. Nie nastawiam się na Fasolke bo nawet przytulanki mieliśmy chyba po owu (16dc) więc zaczynam od następnego cyklu:-D

Agniesiak85
kochana my tesz sie staralismy o dzidzie duzo czasu zaczełam od zastrzykuw i skonczyłam na tabletkach i nic wkoncu dalismy sobie pszerwe
a tu ups spuznina miesioczka i tszy testy pozytywne
wiec tszymam kciuki za wszystkie kobietki sie starajoce o fasolke

reklama
Do góry