reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hehe nie wiem czy jest sens robic kolejny test skoro dwie kreski juz sa...
Katarzynka masz juz mdlosci?od ktorego tyg one sie pojawiaja??

reklama
bo do mnie dotrze ze jestem w ciazy jak bedzie mi niedobrze hehe no i jak serduszko zobacze...ale to jeszcze z 3tyg co??skoro dzis od ostatniej @ mam 4tyg to do lekarza najwczesniej za 2tyg sie udac co??
Katarzynka Ty juz bylas u gina czy to dopiero twoja pierwsza wizyta w ciazy bedzie??

hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

Super ciszę się bardzo i Gratuluje!
a wymioty niekoniecznie muszą być bo ja nie mam, w pierwszej tez nie miałam więc może wogóle nie wystąpią,...
tez jestem w 6 tygodniu jak Katarzynka i wybieram się do gin

Pozdrawiam!!

Gie_oska, serdecznie gratuluję! Prześlij nam trochę pozytywnych fluidów, to może i my za miesiąc dołączymy do szczęśliwych "ciężarówek" :-) Czy Ty zaszłaś w ciążę w sposób naturalny czy byłaś stymulowana?

dziekuje dziewczyny za gratulacje!jeszcze do mnie nie doszlo to hehe:-)
Nicole prosze oto fluidki: **********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************co do zajscia w ciaze to ja naturalie zaszlam...do konca grudnia bralam tab anty. takze nie spodziewalam sie ze tak szybko zafasolkuje...
mam nadzieje ze wy wszystkie tez niedlugo zafasolkujecie:-)buziaki

Gratuluje, i oby dzidzia byla zdrowa :-):-):-):-)

Dominika, w ktorym dniu cyklu jestes??? U mnie dzis sie zaczal 37 dzien cyklu, a @ nie ma :szok: Na przyspieszenie ewentualnego okresu stosowalam przytulanka, goraca kapiel, nawet raz zaaplikowalam sobie dwie no-spy, i tez nic. Gdybym byla w ciazy, to tez bylby to moj 6tydzien. w tamta srode testowalam i jedna kreska, wiec sama nie wiem, moze ten test byl taki jakis bylejaki, bo u mnie przewaznie kosztuja 8 - 10, a ja kupilam za 1.23 :-)Niby 25mlU i wazny do 2010 roku, wiec sama nie wiem :-( Wredna @.

A u mnie tez jakos ucichlo z objawami... Czuje sie bardzo dobrze, procz bolu piersi nic mi nie dolega... Ale naprawde sie tym nie martwie bo to jeszcze nic zlego wg mnie nie oznacza :tak: I prosze wziac ze mnie przyklad Kochane ;-):-D
Czekam na same dobre wiesci od Was i mocno pozdrawiam papa :-)

Ja też postanowiłam się nie poddawać pragnieniu szukania, żeby się nie rozczarować tak mocno jak ostatnio:no:
Dlatego popieram Twoje nastawienie. Teraz tylko czekanie:tak:

reklama
Cześć Dziewczynki!
super, że fasolki się sypią wspaniale się zaczyna kolejny miesiąc...
w Czwartek ide na swoją pierwsza wizyte w tej ciąży do gin i denerwuje sie troszke...powiedziała ze bedziemy tetna słuchać, jestem bardzo szczęśliwa i zdenerwowana..
Wygląda na to że musze jak najszybciej zanieść szefowi zaświadczenie bo zwolnienia sę szykują a ja po 13, 14 h to już chyba nie wysiedze w pracy...boje sie o fasoleczke..
Pozdrawiam Was!

Do góry