reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzisiaj zrobiłam Pre test i tez jest kreskeczka , lece na Bete bo nie mogę nadal uwierzyć:-) ale dopiero popołudniu bo dzisiaj mam jeszcze wywiad ( taka praca dziennikarza:rofl2: buziaki :****

reklama
Martusia gratuluje zafasolkowania!!test" bobo test" jest bardzo dobry...mi juz wykryl ciaze 4dni przed spodziewana @!!!:-D:-D:-D:-D

Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo :tak:
martuska 12310 gratuluje Kochana !!! :-D
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus :-D:tak:

ja o fasolke staram sie juz 7lat w tym cyklu poraz pierwszy mialam owulacje :)
skryta nadzieja po cichaczu ze moze sie udalo
boli mnie tylko prawy jajnik zadnych innych objawow
pale fajki-nie dorzuca mnie , pije kawe-nie dorzuca mnie
@mam dostac 6-7 a moze nie dostane to moja taka cicha nadzieja

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest:szok:a rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję:rofl2:

Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec
Cześć Dziewczyny:-)
Widze że znowu dobre wieści... tak trzymać:-)
Martuska...ja też widze tam drugą kreseczkę jak nic...Myślę że gratulacje są jak najbardziej na miejscu:)
Buziaki

Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo :tak:
martuska 12310 gratuluje Kochana !!! :-D
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus :-D:tak:
kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)
Ja też czekam, żeby się nie doczekać, ale u mnie jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek testy, więc się nie nakręcam...Zresztą tak jak pisałam wcześniej - "marne sząse":rofl2:

hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.

gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.

hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.

gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.
Witaj Krufka:-)
Dobrze trafiłaś, jesteśmy po to żeby się wspierać w poszukiwaniu nadziei i dwóch kreseczek:)
Trzymam kciuki za Ciebie
A tak w ogóle, to od jak dawna się staracie??

Martusia ja tez widze dwie kreski :-) gratuluje :tak::tak: Mam nadzieje ze kolejny cykl tez bedzie taki udany jak ten :-)

reklama
siedze przybita pewnie dostane okresu :(nie mam juz sily z tym wszystkim zludne marzenia nadzieja... i okres:(
pojutrze pewnie bedzie zalamka

Do góry