martuska 12310
Zaangażowana w BB
Dzisiaj zrobiłam Pre test i tez jest kreskeczka , lece na Bete bo nie mogę nadal uwierzyć:-) ale dopiero popołudniu bo dzisiaj mam jeszcze wywiad ( taka praca dziennikarza buziaki :****
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny:-)normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jesta rano temperatura mi spadła do 36,8 więc nie wiem co teraz myslec .Oszaleje wolałabym zeby nie byulo tych kresek niz ,żeby mi robiły taka nadzieję
Co o tym myslicie w rzeczywistosci jest vtroszke mocniejsza nie wiem co myslec
kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)Jak tak czytam wasze posty to strasznie mnie korci zeby juz sobie tescik zrobic ;-) Ale bede silna, poczekam jeszcze troszke... Cycuchy bola przy dotyku, od czasu do czasu czuje klucie w dole brzucha, wg wlasnych obserwacji wydaje mi sie ze wargi sromowe sa bardzo ciemne no i ciagle mam takie uczucie ze sie udalo
martuska 12310 gratuluje Kochana !!!
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do szczesliwych przyszlych mamus
Witaj Krufka:-)hej
jestem nowa, właśnie się zarejestrowałam i też czekam na @, powinien być w zeszłą środę. więc siedzę i czekam. korci mnie żeby test zobić ale chyba jeszcze poczekam. no chyba że nie wytrzymam i polecę do apteki.
gratulacje dla świeżo zafasolkowanych i trzymam kciuki za resztę starających się.