reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
marudka dzieki za odpowiedz...mam nadzieje ze wlascicielki tych testow nie beda zle ze uzylam ich zdjec jako tetsowe??:-D:-D

Przede mną też takie oczekiwanie-nic miłego:wściekła/y:
Dominiko, kiedy test? Jejku, ja jestem taka niecierpliwa,podziwiam Was za to czekanie:-D
3mam kciuki, żeby to kiepskie czucie się oznaczało coś dobrego:-)

Wiesz, nie zastanawialam sie kiedy ewentualnie moglaby testowac... Na razie czekam na termin @ a to bedzie okolo 6.03 :tak: Jesli @ nie zjawi sie w ciagu kilku dni od 6.03 to wtedy bede kupowala test. No chyba ze wczesniej cos mnie bardzo zaniepokoi (jakies objawy).

Ogolnie na dzien dzisiejszy moje objawy to:
- bolace piersi
- pobolewanie brzucha
- od czasu do czasu klucie w jajnikach
- dzis rano zle sie czulam ale to pewnie za szybko na takie samopoczucie

To chyba all :-)

Wiesz, nie zastanawialam sie kiedy ewentualnie moglaby testowac... Na razie czekam na termin @ a to bedzie okolo 6.03 :tak: Jesli @ nie zjawi sie w ciagu kilku dni od 6.03 to wtedy bede kupowala test. No chyba ze wczesniej cos mnie bardzo zaniepokoi (jakies objawy).

Ogolnie na dzien dzisiejszy moje objawy to:
- bolace piersi
- pobolewanie brzucha
- od czasu do czasu klucie w jajnikach
- dzis rano zle sie czulam ale to pewnie za szybko na takie samopoczucie

To chyba all :-)

Kurcze ja tak długo chyba nie wytrzymam, @ mam dostać 8-9.III, ale przypuszczam, że test zrobie wcześniej, też nie mam jakis jednoznaczych obiawów, bolące podbrzusze, a raczej takie dziwne kłócie, wczoraj rano kiepsko się czułam, ale to też na nić konkretnego nie wskazuje... No cóż jeszcze trochę trzeba poczekać...

Ja też na tych testach widże dwie kreseczki!!!

reklama
dziewczyny moja siostra jest teraz w ciazy i ona robila test na pare dni przed okresem i wyszla jej juz 2ga kreseczka :-p ja mam dostac okres 8 marca zastanawiam sie czy tez wczesniej nie zrobic testu:baffled: ale wiem juz jak to bedzie jak mi na przyklad pokaze ze nie ma ciazy to i tak dalej bede na to liczyla i 8mego zrobie drugi test wiec chyba poczekam jaknie dostane to zrobie bo szkoda tych nerwow pieniedzy na testy i stersow:confused: jezeli chodzi o objawy to chyba nic podejrzanego nie zauwazylamtroche juz zaczynam watpic ze uda sie w tym miesiacu taka juz ze mnie zyciowa pesymistka!!!!:sorry2:

Do góry