reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc Dziewczyny !!! :-) U mnie ostatnio tez bez jakis wielkich rewelacji... Piersi mam strasznie nabrzmiale, twardsze i bola przy dotyku. Poza tym mam tak srednio sluzu, bialego, mlecznego ale nie jest bardzo gesty. I czuje ogolnie takie napiecie jak przed miesiaczka, tak od czasu do czasu... mam wiec mieszane uczucia, tak jak Wy zreszta ;-) Bo raz wydaje mi sie ze to jest TO a za moment ze to poprostu @ nadchodzi... Dziewczyny !!! Musimy sobie pomyslec ze takie oczekiwanie tez jest fajne ;-) Przynajmiej mozemy sobie tutaj na forum popisac o naszych odczuciach :-D

reklama
Ja czuję ,że u Ciebie to jest to:tak:
Oczekiwanie fajne,ale ja już myślę, że znowu się nie udało, a nie wiem, kiedy będę mieć okazję do kolejnej "próby"... No ale staram się jeszcze całkiem nie załamywać:-p

Boże dziewczyny, przestańcie myśleć negatywnie. Najlepiej w ogóle przestańmy myśleć ;-).

U mnie dwa dni po zagnieżdżeniu. Śluż biały, sporo, trochę bolą piersi i trochę mi niedobrze. Dla mnie za mało, wolałabym wymiotować jak kot :-D wiedziałabym że "to" jest to. Jak na objawy przed @ to za wcześnie. Do@ jeszcze 8 dni i oby nie nadeszła przez następny rok i kilka miesięcy.

Ostatnia edycja:
Ja mam tak samo:-( Jednego dnia czułam,że to właśnie to, a teraz też mam chwile zwątpienia:-( Ja test już kupiłam:zawstydzona/y::-p, chociaż zanim go użyję może mi organizm pokazać sam,że nic z tego.
Weri, lepiej poczekać jeszcze, może Dzień Kobiet okaże się szczęśliwy:-D
Tez wlasnie wrocilam z zakupow 2 tesy czekaja ale chyba tez poczekam rzeczywiscie 8 marca to dzien kobiet ja z tego wszystkiego nie pokojarzylam nawet!!! fajny bylby prezent...:) cos juz przestaje wiezyc ze sie uda chociaz troche sluzu bialego mam ale nie wiem czy to bedzie to nic innego nie zauwazylam zalamka :(

Dzisiaj byłam w lesie, żeby trochę pospacerować i odprężyć się przed jutrzejszym testowaniem. Oby ta wredna @ nie przyszła! Będą albo dobre, albo... złe wiadomości.

Ja czuję ,że u Ciebie to jest to:tak:
Oczekiwanie fajne,ale ja już myślę, że znowu się nie udało, a nie wiem, kiedy będę mieć okazję do kolejnej "próby"... No ale staram się jeszcze całkiem nie załamywać:-p

Dziekuje Ci bardzo za wiare :tak: Nie doszukujmy sie u siebie na sile jakis objawow bo moze wlasnie wtedy na zlosc nie mozemy ich dostrzec... Ja ciagle w Ciebie wierze marudka :-D Uda sie, zobaczysz !!!

Boże dziewczyny, przestańcie myśleć negatywnie. Najlepiej w ogóle przestańmy myśleć ;-).

U mnie dwa dni po zagnieżdżeniu. Śluż biały, sporo, trochę bolą piersi i trochę mi niedobrze. Dla mnie za mało, wolałabym wymiotować jak kot :-D wiedziałabym że "to" jest to. Jak na objawy przed @ to za wcześnie. Do@ jeszcze 8 dni i oby nie nadeszła przez następny rok i kilka miesięcy.

Swiete slowa: PRZESTANMY W OGOLE MYSLEC !!! :tak: Bo oszalejemy :-D passingby witaj i trzymam mocno kciuki za Ciebie !!! :-)

Tez wlasnie wrocilam z zakupow 2 tesy czekaja ale chyba tez poczekam rzeczywiscie 8 marca to dzien kobiet ja z tego wszystkiego nie pokojarzylam nawet!!! fajny bylby prezent...:) cos juz przestaje wiezyc ze sie uda chociaz troche sluzu bialego mam ale nie wiem czy to bedzie to nic innego nie zauwazylam zalamka :(

Nie zalamuj sie weri ! To ze nie widac wszystkich objawow na raz to przeciez nie musi zaraz oznaczac ze sie nie udalo. Poza tym organizm kazdej z nas jest zupelna odrebnoscia i ma prawo reagowac na pewne sprawy we wlasnym indywidualnym czasie i w zupelnie inny sposob. Zobaczysz, na pewno 8 marca okaze sie dla Ciebie najcudowniejszym, trzymam kciuki !!! :tak:

Dzisiaj byłam w lesie, żeby trochę pospacerować i odprężyć się przed jutrzejszym testowaniem. Oby ta wredna @ nie przyszła! Będą albo dobre, albo... złe wiadomości.

Nicole trzymam kciuki za jutro i koniecznie daj znac co i jak ! ;-)

A u mnie tez jakos ucichlo z objawami... Czuje sie bardzo dobrze, procz bolu piersi nic mi nie dolega... Ale naprawde sie tym nie martwie bo to jeszcze nic zlego wg mnie nie oznacza :tak: I prosze wziac ze mnie przyklad Kochane ;-):-D
Czekam na same dobre wiesci od Was i mocno pozdrawiam papa :-)

Test ciążowy wyszedł negatywny, @ jeszcze nie mam. Jak dostanę @ to robię sobie 2-3 miesiące przerwy od stymulacji, zabiegów i próbujemy naturalnie. Może kupię jakiegoś wiesiołka, zawieszę dzwonki Feng Shui nad naszym łóżkiem i... do roboty;-)

Dzień dobry dziewczyny:-)
Widzę, że weekend miałyście spokojny:) przez weekend nie mam dostępu do netu, więc zawsze muszę nadrobić czytanie forum:)
U mnie też nic bez zmian. Choć może nie do końca... od wczoraj bolą mnie piersi a do @ jescze min. 1,5 tyg. Ale poza tym żadnych innych anomalii nie widzę. fakt faktem - nie szukam, bo nie chcę się rozczarować jak ostatnim razem....
Powodzenia i czekam na dobre wieści od Was:happy:

hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

reklama
hej dziewczyny!dzis mialam @ dostac ale nie przyszla ta wredota wiec lecac do pracy zaopatrzylam sie w tesciora i wyszly mi dwie kreseczki wprawdzie jedna jest bledsza ale jest:p...jeszcze do mnie to nie dotarlo:)) potem postaram sie tescik wkleic...:-):-)

Zrobisz teścior za kilka dni i będzie BORDOWA:-)

GRATULUJĘ!!! Ja jestem w 6 tygodniu i do mnie nei dotarło jeszcze....dopiero jak za tydzien zobacze serduszko to pewnie dotrze że jakis stworek zamieszkał we mnie:-)

Do góry