Ja też robię test w poniedziałek:-) O ile wredna @ nie przyjdzie wcześniej...dzieki dziewczyny za odpowiedz..z testem wstrzymam sie do pon...nie chce robic sobei zbytnich nadzieji,bow sumie jestem w kropce ani na 100%ciaza ani na 100%brak ciazy przez ten test ehh...wolalabym to pierewsze rozwiazaniePP
reklama
D
dominika88
Gość
Witam wszystkie Panie i gratuluję serdecznie przyszłym mamusiom:-)
Jestem właśnie w momencie, w którym zastanawiam się, czy objawy, które obserwuję to objawy typowo po-owulacyjne, czy też może ciąża
Kilka dni PO;-) moje piersi powiększyły się (nigdy tak wcześnie się nie powiększały) i są tkliwe i wyglądają trochę inaczej-jakby były bardziej pełne i czasami kłują.
Czasami kłuje też pochwa (ale to nie infekcja, pierwszy raz coś takiego mam- nie piszę, że to objaw, ale dziwna sprawa)
Dzisiaj poszłam za przykładem wypowiadających się tutaj kobietek i zajrzałam a tam pełnooooo(naprawdę!) gęstego, białego śluzu..Mleczno-białego...Ale sino tam raczej nie jest,chociaż trudno mi orzec bo rzadko tam zaglądam;-) Raczej jest mocno zaróżowiona z lekkim może niesprecyzowanym odcieniem
Mam nadzieję, że nie wyśmiejecie moich wątpliwości :-)
Witaj :-) Oczywiscie ze nikt Cie nie wysmieje !!! Przeciez ja wczoraj tez sobie tam zajrzalam Ja juz w sumie to nie wiem jaki mam kolorek, w kazdym razie jest bardzo ciemny... Objawy ktore opisujesz moga byc oczywiscie ciazowe i bede trzymala kciuki aby tak wlasnie bylo Dodatkowo sluz ktory opisujesz jest baaardzo dobra oznaka :-):-):-)
Lenka, moje gratulacje! Dbaj o siebie i dzidzię!
Albo mi się wydaje, albo w lutym rzeczywiście pojawiło się mnóstwo fasolek:-) Czyżby tak się nam udzielił walentynkowy nastrój i nasze prośby o fasolki zostały wysłuchane?
Ojjjjj, tez zauwazylam ta tendencje wzrostowa w lutym Byc moze ze walentynki zrobily swoje (hihihihihi)
Ja też robię test w poniedziałek:-) O ile wredna @ nie przyjdzie wcześniej...
Nicole trzymam kciki aby tescik wyszedl z upragnionym wynikiem !!!
Zajączek81
Fanka BB :)
cześć dziewczyny:-)
Lenka - Ogromne gratulacje!!!! Bardzo się cieszę:-)
Co do lutowych fasolek - to taka super optymistyczna sprawa
Ale ale.... w marcu ma ich nie być mniej tylko jeszcze więcej, oczywiście razem z moją
Lenka - Ogromne gratulacje!!!! Bardzo się cieszę:-)
Co do lutowych fasolek - to taka super optymistyczna sprawa
Ale ale.... w marcu ma ich nie być mniej tylko jeszcze więcej, oczywiście razem z moją
Zajączek81
Fanka BB :)
Marudka, pamiętaj - to nie jest miejsce gdzie ktoś się z kogoś wyśmiewa!!! Wręcz przeciwnie, my się wspieramy nawet w wyszukiwaniu nieprawdopodobnych czasem objawów;-)
D
dominika88
Gość
gosia8422 na pewno wszystko bedzie dobrze, zobaczysz
Kurcze dziewczyny, ja sie dzis kiepsko czuje a mam jeszcze tydzien do terminu @. Od rana kreci mi sie w glowie, brzuch mnie pobolewa... No i sluz leci... I czuje ze temperature mam wyzsza...
Kurcze dziewczyny, ja sie dzis kiepsko czuje a mam jeszcze tydzien do terminu @. Od rana kreci mi sie w glowie, brzuch mnie pobolewa... No i sluz leci... I czuje ze temperature mam wyzsza...
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Gosia u mnie pierwsza ciąża też się źle skonczyłam i boję się żeby teraz wszystko było dobrze ale uspokoje się chociaż troche jak ujrzę bijące tetno u dzidziusia. trzy długie tygodnie teraz do kolejnego usg.Ale biore duphaston na podtrzymanie ciaży więc może tym razem się uda. Trzymam kciuki za Twoja ciąże:-)pozdrawiam
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Dziękuje wszystkim za gratulacje. I życze powodzenia wszystkim oczekujacym na dwie kreseczki:-)
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Laura co do objawów to tylko bardziej bolały niż zwykle przed okresem. No i jeszcze pojawiła się mi taka przebarwiona pionowa kreska od spojenia łonowego do pepka:-)
reklama
lenka 2910
Zaangażowana w BB
oczywiście piersi bardziej bolały:-)poza tym nie mam mdłości ani nic takiego. I brzuszek bolał normalnie tak jak na okres a okres się nie pojawił.pierwszy test zrobiłampiec dni przed okresem i wyszedł bladziutki drugi po terminie okresu już troszke bardziej wyraźny:-)