reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Ja troszkę popadłam dziś w przygnębienie małe... Moja bratanica (!) przysłała mi zdjęcie swojej malutkiej dzidzi (urodzony 15 lutego). Ona ma dopiero skończone 17 lat (18 będzie miała w tym roku). Raczej nie planowała dziecka.Dzięki Bogu ma chłopaka i rodzinę którzy ją wspierają i już teraz wszyscy cieszą się dzidzią...
Ale mam dół, czemu to takie niesprawiedliwe?!?! czy ja jestem podła, że tak czuję?? To ja czekam, pragnę i oddałabym wiele by mieć dzidziusia
Ale mam dół, czemu to takie niesprawiedliwe?!?! czy ja jestem podła, że tak czuję?? To ja czekam, pragnę i oddałabym wiele by mieć dzidziusia
D
dominika88
Gość
gie-oska ja myślę że możesz być dobrej myśli... Ta bladziutka kreseczka daje ogrooomne nadzieje A gdyby test był wykonany nieprawidłowo to żaden wynik by się nie pokazał lub kreska pojawiła by sie nie po tej stronie co powinna. Jeśli mocno Cię korci to wykonaj w weekend test (jeśli nie szkoda Ci kasy :-)), może wtedy kreska będzie już wyraźniejsza. Ale na pewno wykonaj w poniedziałek lub po poniedziałku. Wtedy wynik będzie już wiarygodny i nie pozostawi żadnych wątpliwości. Trzymam mocno kciuki !!!
Zajączek81
Fanka BB :)
Doskonale Cię rozumiem.. Ja ostatnio już obiecałam sobie ze będę czekać na @ uporczywie, żadnych testów wcześniej, żeby się nie nakręcać i co??? i tak zaobserwowałam u siebie tyle objawów że nawet bez testu byłam pewna że już się udało. I bardzo mocno się rozczarowałam...Zajaczek jak ja zrobilam test to myslalam ze sie porycze bo bardzo chce tego bobaska...i teraz w sumie nie wiem co bedzie??jak sie nastawiac??nie chce robic testu zanim termin @ nie bedzie...ale przeciez jakby byla ciaza to musialyby byc juz jakies objawy czy nie??
W każdym razie, będę trzymać wszystkie kciuki za Ciebie
D
dominika88
Gość
Ja troszkę popadłam dziś w przygnębienie małe... Moja bratanica (!) przysłała mi zdjęcie swojej malutkiej dzidzi (urodzony 15 lutego). Ona ma dopiero skończone 17 lat (18 będzie miała w tym roku). Raczej nie planowała dziecka.Dzięki Bogu ma chłopaka i rodzinę którzy ją wspierają i już teraz wszyscy cieszą się dzidzią...
Twoje przygnębienie jest jak najbardziej uzasadnione i nie musisz myśleć że jesteś podła. Niestety tak to na tym świecie czasem jest... Że ta która dziecka nie chce, zwyczajnie wpada a ta która bardzo pragnie, musi dłuuugo walczyć by w końcu je mieć...
dzieki dziewczyny za odpowiedz..z testem wstrzymam sie do pon...nie chce robic sobei zbytnich nadzieji,bow sumie jestem w kropce ani na 100%ciaza ani na 100%brak ciazy przez ten test ehh...wolalabym to pierewsze rozwiazaniePP
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
dzieki dziewczyny za odpowiedz..z testem wstrzymam sie do pon...nie chce robic sobei zbytnich nadzieji,bow sumie jestem w kropce ani na 100%ciaza ani na 100%brak ciazy przez ten test ehh...wolalabym to pierewsze rozwiazaniePP
jak cien kreski sie pojawil przed spodziewana @ to ja tu czuje fasolke :-)
Pozniej kreska będzie ciemniejsza. A objawow nie ma w tak wczesnej ciązy wcale. Często sa podobne jak na @
reklama