reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja troszkę popadłam dziś w przygnębienie małe... Moja bratanica (!) przysłała mi zdjęcie swojej malutkiej dzidzi (urodzony 15 lutego). Ona ma dopiero skończone 17 lat (18 będzie miała w tym roku). Raczej nie planowała dziecka.Dzięki Bogu ma chłopaka i rodzinę którzy ją wspierają i już teraz wszyscy cieszą się dzidzią...
Ale mam dół, czemu to takie niesprawiedliwe?!?! czy ja jestem podła, że tak czuję?? To ja czekam, pragnę i oddałabym wiele by mieć dzidziusia:zawstydzona/y:

A pierwsze objawy to chyba roznie, zalezy od kobitki. Z tego co czytalam z "przebiegu ciazy tydzien po tygodniu" to gdzies kolo 5, 6 tygodnia. Ale ja to nie wiem, bo w ciazy jeszcze nie bylam:-)

gie-oska ja myślę że możesz być dobrej myśli... Ta bladziutka kreseczka daje ogrooomne nadzieje :tak::tak::tak: A gdyby test był wykonany nieprawidłowo to żaden wynik by się nie pokazał lub kreska pojawiła by sie nie po tej stronie co powinna. Jeśli mocno Cię korci to wykonaj w weekend test (jeśli nie szkoda Ci kasy :-)), może wtedy kreska będzie już wyraźniejsza. Ale na pewno wykonaj w poniedziałek lub po poniedziałku. Wtedy wynik będzie już wiarygodny i nie pozostawi żadnych wątpliwości. Trzymam mocno kciuki !!!

Zajaczek zycie jest niesprawiedliwe :-( Ale nie martw sie na kazda z nas przyjdzie kiedys pora:-) Wiem, slabe pocieszenie ale nie poddawaj sie. Bedzie dobrze

Zajaczek jak ja zrobilam test to myslalam ze sie porycze bo bardzo chce tego bobaska...i teraz w sumie nie wiem co bedzie??jak sie nastawiac??nie chce robic testu zanim termin @ nie bedzie...ale przeciez jakby byla ciaza to musialyby byc juz jakies objawy czy nie??
Doskonale Cię rozumiem.. Ja ostatnio już obiecałam sobie ze będę czekać na @ uporczywie, żadnych testów wcześniej, żeby się nie nakręcać i co??? i tak zaobserwowałam u siebie tyle objawów że nawet bez testu byłam pewna że już się udało. I bardzo mocno się rozczarowałam...
W każdym razie, będę trzymać wszystkie kciuki za Ciebie:happy:

Ja troszkę popadłam dziś w przygnębienie małe... Moja bratanica (!) przysłała mi zdjęcie swojej malutkiej dzidzi (urodzony 15 lutego). Ona ma dopiero skończone 17 lat (18 będzie miała w tym roku). Raczej nie planowała dziecka.Dzięki Bogu ma chłopaka i rodzinę którzy ją wspierają i już teraz wszyscy cieszą się dzidzią...
Ale mam dół, czemu to takie niesprawiedliwe?!?! czy ja jestem podła, że tak czuję?? To ja czekam, pragnę i oddałabym wiele by mieć dzidziusia:zawstydzona/y:

Twoje przygnębienie jest jak najbardziej uzasadnione i nie musisz myśleć że jesteś podła. Niestety tak to na tym świecie czasem jest... Że ta która dziecka nie chce, zwyczajnie wpada a ta która bardzo pragnie, musi dłuuugo walczyć by w końcu je mieć...

dzieki dziewczyny za odpowiedz..z testem wstrzymam sie do pon...nie chce robic sobei zbytnich nadzieji,bow sumie jestem w kropce ani na 100%ciaza ani na 100%brak ciazy przez ten test ehh...wolalabym to pierewsze rozwiazanie:pPP

dzieki dziewczyny za odpowiedz..z testem wstrzymam sie do pon...nie chce robic sobei zbytnich nadzieji,bow sumie jestem w kropce ani na 100%ciaza ani na 100%brak ciazy przez ten test ehh...wolalabym to pierewsze rozwiazanie:pPP

jak cien kreski sie pojawil przed spodziewana @ to ja tu czuje fasolke :-)
Pozniej kreska będzie ciemniejsza. A objawow nie ma w tak wczesnej ciązy wcale. Często sa podobne jak na @

reklama
Katarzynka obys miala racje:-)postaram sie wkleic pozniej zdjecie testu to same ocenicie czy jest ta kreska czy nie??buziaki

Do góry