reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kamilka spokoj jak to mowi moje kochnaie , poczekaj jeszcze ... a wynik bedzie bardziej wiarygodny oczywiscie na plus  :laugh:
Maniolek no po spotkaniach tak bywa  ;)
Ines glowa do gory  :)
Elzbietko to tak jak ja ...nic mi sie nie chce ....leń totalny dzisiaj , a gardlo coraz bardziej boli  :-[

reklama
tzn 4 tygodnie po spodziewanej następnej@.czyli w sumie to juz w 6 tyg.

was tez wywaliło z forum.?przez 30 minut nie mołam wejść na strone.

Elzbietka rozumiem cie doskonale :-[, ja naszczescie nie mam dzisiaj szefa w pracy wiec troszke poleniuchuje , to znaczy zrobie te mniej wazne ale bardziej przyjemne rzeczy.....tez mi sie chce spac....najchetniej wlazlabym pod kocyk z herbatka i nie wychodzila az do przyjscia mojego kochania , a i on potem by nie wychodzil ;D

Aga mnie tez "wywalilo" i ostatnio zdaza sie to czesto :(

Dziewczyny w ciągu godziny sikałam 6 razy!!! To chyba strasznie często! Objawów zapalenia pęcherza nie mam... nic nie boli. Jak miałam raz w życiu zapalenie to bolało jak nie wiem co! Oby to dzidzi było!!!! No w środę testuje jeśli @ nie przylezie... Na razie jej nie ma! ;)

:D
Ines zycze ci tego sikania 20razy na godzine ....no moze przesadzam , ale sikaj czesto i gesto ....bo to superaski objaw bebika ....ale bedzie fajnie :laugh: :laugh: :laugh:

Ines zazdroszcze ci tego sikania też bym tak chciała ja niestety nie mam żadnych objawów ciążowych tylko brzuch mnie boli ale tak na @ pewnie lada chwila się zjawi :( :( :(

Cześć dziewczynki! To znowu ja :) Pewnie już mnie nie pamiętacie :(
Ale ja o Was pamiętam.
U mnie trwa remont, tzn. mój pokój. To już tydzień. Mam tego serdecznie dość. Jestem nerwowa i łatwo doprowadzić mnie do płaczu.
Nie myślę wogóle o fasolce. Już sie pogodziłam z tym, że ona przujdzie kiedy będzie jej czas. A jak przyjdzie to ja się bardzo ucieszę.
Dziś na górnym śląsku taki pochmurny dzień. Spać sie chce. A tu jeszcze późnym popoludniem czeka mnie sprzatanie :(
POzdrawiam Was i życzę lepszych humorków niz moj .

reklama
Wiecie co dziewczyny... chyba nie wytrzymam i jutro rano zatestuje :) Jest mi niedobrze, piersi pobolewaj, siusiam nonstop, dużo śluziku ale jakiś dziwny jak by taki trochę płodny  ::) Czuję się osłabiona i wciąż kłuje mnie brzuszek w różnych miejscach, ale najbardziej w jednym tak z prawej strony... Podobnie kłuło i ciągnęło jak byłam w ciąży z Areczkiem!!!! Jejku ale się nakręcam. Trzymajcie kciuki żebym się nie zawiodła. A i badania odebrałam z 21 dc. Progesteron i estradiol SUPER po prostu w górnych granicach dla fazy lutealnej... Jejku tak bardzo bardzo pragnę dzidzi!!!!

Do góry