reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
aaaa...i jeszcze jedno
Ines pisze:
Podobno dobrze też jest zrobić badanie krwi na poziom progesteronu w drugiej fazie (ok 21 dc). Jeśli jest zbyt niski to może to świadczyć o niedomodze lutealnej.
piszesz ze ok 21 dc., ale jesli ja mam dlugie cykle a owu mialam 28 dc. to II faza zaczyna mi sie po owu wiec wynika ze powinnam robic badania pozniej?

Ja mam cykle 25 d :) i wlasnie dlatego wczesniej dochodzilo do takich sytuacji a ja testowalam zanim byla @ :(:( teraz moze mialam dluzszy...choc raczej nie...zreszta co tam!
Czekam na piekne testy z II kreseczkami!!!:):) oj ale bedzie sie dzialo!!

Kochane specjalistki czy to normalny objaw zdrowia ...... że mam upławy (sluzik) białawy??? Wy to już jesteście weteranki doświadczeń objawowych :)

Madziujka ja mialam wlasnie takie uplawy na poczatku :) a ylo ich mnostwo...wklade latalam zmieniac co chwilke :) teraz sa rozne czasem nawet zoltawe ale to normalne :):)
Madziujka oby to na fasolke :)

WITAJCIE DZIECZYNY
hmm zawsze kocham się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia i jakoś nie mogę zajść w ciąże wczoraj zemdliło mnie na widok kiełabsy a gdy coś zjem odbija mi się tym cały czas i wogóle słabo się wczoraj czułam.... mam tak jakby zatwardzenie i rozwolnienie wszystko mnie już boli czy to mogą być obajwy ciązy czy poprostu stres .......... :(

Asmodis, jeśli masz takie długie cykle to na pewno powinnaś zrobić progesteron później ale niestety nie wiem w którym dniu cyklu :(

reklama
Madziujka ja tez mam dzisiaj taki bialawy sluzik.o tej pory od owu nie mialam kompletnie nic.Czyzby.......????????????
Witaj Tygrysek.Moga to byc objawy cizy .Zrob tescik i wszystko sie wyjasni. :) :)

Do góry