reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Magdalenkol też mnie bolą piersi - bardziej z boku. Madziu ja tak bardzo chciałbym już wiedzieć co i jak - mąż każe czekać do piatku, bo nie chce się rozczarować , bezsensu ale go posłucham . Jejciu a jak my nosimy nasze małe fasolinki??? Ja chyba ze szczęścia bym zwariowała. jeszcze 2 m-ce temu bardzo bym się obawiała - jak to będzie itd.- ale teraz wiem że wszystko się ułoży przecież to błogosławieństwo Boże, cud  :) :) :laugh:
Ale mi odbija z emocjami .
Najchętniej to bym chciała przytulać się non stop do mężusia.  i gęba mi się śmieje i wogóle. Madziu i Olu będziemy się cieszyć zobaczycie ;D ;D

reklama
Madziujka musi byc dobrze.Jak tak patrze na Ciebie Ole to przeciez trzem nam sie nie wydaje .To wszystko takie same.Chyba ze telepatia sobie przekazujuemy te objawy.
:) :) :)

Ja i tak dopiero powiem (napiszę ) Wam o wyniku w poniedziałek i mam nadzieję, że bezie tu duuuuuużo "ciężarówek" :D ;D
Nemezis Słońce u Ciebie będzie to może jeszcze na czerwiec co???? Mam nadzieję!

Już bym chciała wiedzieć :( Jejku jak ja nie lubie tej niepewnosci!!!!
U mnie to 3 cykl starań... Może by tak do trzech razy sztuka? ;)

jejku jak wy lecicie z tymi watkam:) ja teraz ciagle leze bo nic mi sie niechce i jak juz przyjde to nie nadazam :):) hihi!!
i widze za to ze tu same fasolki sie pojawily!

reklama
ale sie narobiło!! tylke emocji i zniecierpliwienia dawno tu nie było. :) :)

u mnie niestey "objawy ciążowe" ustąpiły. tylko zgaga piecze. a dzisiaj strasznie mnie kregosłup boli, tak w "krzyżu". ledwo siedze ::) ::) ::)

Do góry