reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czyli jutro??:p chyba wstrzymam sie do poniedzialku..wlasnie mam zgage:wściekła/y: a nie mialam bardzooooo dlugooooooo

jak wytrzymam do tego poniedzialku bo brzusio pobolewa ale mniej jak przed @... sie czuje jak przed skazaniem:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolciak betka Ci jutro 100% wyjdzie,a przez weekend niepotrzebnie będziesz się denerwować:tak:

Kamia cukle mam 28-30 teraz jest 31dc
Jak się czujesz kochana??

a jak sie jutro rozczaruje ? chyba wole dostac @ w domu niz odebrac wyniki i wyc na cala przychodnie a jak nie dostane do poniedzialku to betka musi wskazywac dzidziusia:p:p:p

ja bym zeżarła pazury:-D ale może i masz racje.
Jak się nie rozkrwawie to ide do gin w pon,kurcze siusiam co 10 min(dosłownie) i strasznie słabo się czuje:dry:

3 mam caly czas kciuki zebys sie nie rozkrwawila:) napewno bedzie fasolka bo wszytskie Twoje objawy na to wskazuja:tak:a tym bardziej ze mowilas ze masz podobnie jak przy Gabi:tak:

wiesz Pogma, czasem ciąża jest tak zelikatna że samo jajo zapłodnione umiera zanim kobieta się zorientuje, hormonów jest już mało i sa wydalone z organizmu ciła kobiety, a po miesiączce nie ma śladu po ciąży. nie teraz to nastepnym razem, u mnie poszło 40 cykli z 1 pororonieniem zanim jest jak jest teraz, trzymam kciukasy!
ale tak na przyszłość lepiej zrobić test ciążowy z krwi czyli tzw betęHCG jest pewniejsza.

kochana tez zylam w takiej niepewnosci 2tygodnie az i wkoncu test wyszedl pozytywnie naj lepiej jest robic test podczas porannego pierwszego oddawania moczu i srodkowy mocz zlapac w menzurke wtedy w 98% wychodzi pewniak jesli jestes w ciazy to z calego serduszka gratuluje bo listopadowe dzieci sa genialne sama do listopada czekam na malucha choc nie wiem pluci bo w wielkiej brytani sie placi to wydaje mi sie ze bedzie synek i jestem bardzo szczesliwa:happy2::-)

kiedys bylam w podobnej sytulacji ale odstawilam tabletki pniewaz miesiaczke mialam dwa razy na miesiac i zmienilam ginekologa plamienie bylo tak straszne ze w nocy sie budzilam cala zakrwawiona jak bym świnie zabila i krwia sie wysmarowala!!po odstawieniu regulonu bo tez go przyjmowalam czulam sie o niebo lepiej musisz isc do innego lekaza o sprawdzenie czy lek jest odpowiedni no i powiedziec o wszystkim jak na spowiedzi oczywiscie wtedy moze przepisze ci inne leki ja juz nie bralam zadnych tabletech po regulonie bo sie dosc nacierpialam i nawet uslyszalam od ginekologa ze bezplodna jestem a teraz za 4miesiace bede mama i do tego barana nigdy nie pojde bo mi i mojej rodzinie zmartwien na robil tylko pozdrawiam cieplutko a co do ciazy w czasie kiedy bralas regulon test ci nie wyjdzie prawdopodobnie lepiej test krwi zrobic

reklama
Do góry