reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czyli jutro??:p chyba wstrzymam sie do poniedzialku..wlasnie mam zgage:wściekła/y: a nie mialam bardzooooo dlugooooooo

jak wytrzymam do tego poniedzialku bo brzusio pobolewa ale mniej jak przed @... sie czuje jak przed skazaniem:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolciak betka Ci jutro 100% wyjdzie,a przez weekend niepotrzebnie będziesz się denerwować:tak:

Kamia cukle mam 28-30 teraz jest 31dc
Jak się czujesz kochana??

a jak sie jutro rozczaruje ? chyba wole dostac @ w domu niz odebrac wyniki i wyc na cala przychodnie a jak nie dostane do poniedzialku to betka musi wskazywac dzidziusia:p:p:p

ja bym zeżarła pazury:-D ale może i masz racje.
Jak się nie rozkrwawie to ide do gin w pon,kurcze siusiam co 10 min(dosłownie) i strasznie słabo się czuje:dry:

3 mam caly czas kciuki zebys sie nie rozkrwawila:) napewno bedzie fasolka bo wszytskie Twoje objawy na to wskazuja:tak:a tym bardziej ze mowilas ze masz podobnie jak przy Gabi:tak:

wiesz Pogma, czasem ciąża jest tak zelikatna że samo jajo zapłodnione umiera zanim kobieta się zorientuje, hormonów jest już mało i sa wydalone z organizmu ciła kobiety, a po miesiączce nie ma śladu po ciąży. nie teraz to nastepnym razem, u mnie poszło 40 cykli z 1 pororonieniem zanim jest jak jest teraz, trzymam kciukasy!
ale tak na przyszłość lepiej zrobić test ciążowy z krwi czyli tzw betęHCG jest pewniejsza.

kochana tez zylam w takiej niepewnosci 2tygodnie az i wkoncu test wyszedl pozytywnie naj lepiej jest robic test podczas porannego pierwszego oddawania moczu i srodkowy mocz zlapac w menzurke wtedy w 98% wychodzi pewniak jesli jestes w ciazy to z calego serduszka gratuluje bo listopadowe dzieci sa genialne sama do listopada czekam na malucha choc nie wiem pluci bo w wielkiej brytani sie placi to wydaje mi sie ze bedzie synek i jestem bardzo szczesliwa:happy2::-)

kiedys bylam w podobnej sytulacji ale odstawilam tabletki pniewaz miesiaczke mialam dwa razy na miesiac i zmienilam ginekologa plamienie bylo tak straszne ze w nocy sie budzilam cala zakrwawiona jak bym świnie zabila i krwia sie wysmarowala!!po odstawieniu regulonu bo tez go przyjmowalam czulam sie o niebo lepiej musisz isc do innego lekaza o sprawdzenie czy lek jest odpowiedni no i powiedziec o wszystkim jak na spowiedzi oczywiscie wtedy moze przepisze ci inne leki ja juz nie bralam zadnych tabletech po regulonie bo sie dosc nacierpialam i nawet uslyszalam od ginekologa ze bezplodna jestem a teraz za 4miesiace bede mama i do tego barana nigdy nie pojde bo mi i mojej rodzinie zmartwien na robil tylko pozdrawiam cieplutko a co do ciazy w czasie kiedy bralas regulon test ci nie wyjdzie prawdopodobnie lepiej test krwi zrobic

reklama
Do góry