reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Na pewno:-)
Jak samopoczucie tak po za tym??

Na razie nie:-)
Kurcze znowu różowy śluzik :baffled:, wczoraj po kilku h przeszło ale dziś jest troche więcej:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziwny masz ten sluzik:baffled:
A ja caly czas mam tak samo. klucia juz nie mam od paru dni tylko bole brzuszka ale sa lekkie takze jest ok piersi lepiej nie dotykac bo moga eksplodowac hehe strasznie spiete i pelne.. sluzik bialy nierosciagliwy ostatnio wieksze ilosci... bole krzyza i oslabienie...aaa i jakies wstretne krostki mi wyskakuja ie wiem czy to jakeis uczulenie czy co.. na nogach, kilka na szyji, twarz narazie gladziutka a zawsze przed okresem cos mi wyskakiwalo ;-)

ja już bym pobiegła na bete:-D

Normalnie też mam taki śluzik jak Ty,co 20 min biegam do wc:-D bo siuuuuuuuuuuusiam po kropelce:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poczekam do poniedzialku:) a Ty robilas ta betke czy nie dalas rady?? a siusianie to u mnie tez wesolo zrobie przed psrysznicem wejde pod prysznic i znowu musze wyskakiwac do kibelka.. a tak to ja wogole moglam cale 8 godzin w pracy nie siusiac a teraz to przynajmniej z 5 razy biegam..i mam problem bo musze w bialych bluzkach pracowac i co co podiose to mi sie guziki odpinaja na piersiach..:O i tylko patrze czy ich nie wypuscilam na wolonosc hehe

Kurcze nie zdążyłam do gin, teraz przyjmuje dopiero w pon. Ty to masz fasolke jak nic!!;-)
Mam trochu plamienia jeszcze, ciekawa jestem co z tego będzie. Na betke tez nie doszłam,poczekam

nie ciekawe ciekawe tylko w ciąży jesteś;-) a jak w rocznicę nie macie jak gdzie wyjść to może dopracujcie z mężem np. ładne uszka maluszkowi;-)

reklama
Do góry