reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam laseczki:-)
Dzisiaj mam wolną chate!!:-D M z Gosią i babcią (babcia mieszka z nami) pojechali do Wawy do lekarza-Gosia do psiapsiułki.
Jak ja sobie odpoczne i w końcu może uda mi się posprzątać:-)

Kurcze znowu coś leci tylko trochu więcej niż czoraj:confused:

Witam w ten piekny dzien...poziomki a co leci sluzik czy krewka? ja dzisiaj po pracy mam wielkie sprzatanie bo dwa dni mnie w domu praktycznie nie bylo i maly balagan jest:confused: a wczoraj z okazji urodzin mojego M napislam sie piwka ale nie smakowalo... okresu nie ma i narazie sie na niego nie zapowiada raczej bo cera gladka:tak: no oprocz tego ze z nosa i czola mi skora schodzi bo sie w gorach lekko spalilam heh piersi bola najbardziej na zewnatrz przy pachach sa jak kamienie:zawstydzona/y: poziomki sliczna nowa fotka Gabi slodziutkie masz te coreczki:tak: Widze mlodziutka ylas jak Goske urodzilas ;-) Jakos mnie mdli nie mam zbytnio apetytu ale wczoraj jadlam sledziki mniemmmmmmmmm

Taka krewka ze śluzikiem. Zawsze miałam coś takiego godzine ,dwie przed potężnym krwawieniem a tu już 3 dzień.
Mam bardzo obfite @ przez pierwsze 3 dni(razem 6-7) ,zmieniam podpaski co 2 h.
Gin jest dopiero w pon,nie wiem co myśleć. Może to plamienie to z nadżerki,bo nie zdążyłam jej po Gabi wyleczyć:confused:.
Ja moge sprzątać codziennie a tak chata wygląda jak po tornado:-D
Ciekawa jestem Twoich wyników!!!

hmm nie mam pojecia co to moze bycale nie martw sie w poniedzialek sie wszytsko wyjasni;-) ja cos czuje ze mokro mam az sie boje isc do ubikacji sprzawdzic czy to nie czasem @

@ nie ma:) a moj D wogole jest kochany..pragniemy miec dzidziusia ale ja too wogole czasem sie martwie ze nigdy go miec nie bedziemy:-( mowi mi ze mam piersi dwa razy wieksze i wogole ale ja mam mysli ze ttylko tak mowi bo ja chce tego sluchac ale od 2 dni jak wychodzi do pracy to mowi mi ze mnie kocha i do mojego brzuszka "bobo ciebie tez" i go caluje heh:)

reklama
poziomki a ty kiedy masz mieć @??? Może to są tylko jakieś takie plamienia?? pójdź sobie na betkę to już coś tam będziesz wiedziała czym to pachnie;-) karolciak ależ Ci zazdroszczę:szok: kiedy testujesz??

Do góry