reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam laseczki:-)
Dzisiaj mam wolną chate!!:-D M z Gosią i babcią (babcia mieszka z nami) pojechali do Wawy do lekarza-Gosia do psiapsiułki.
Jak ja sobie odpoczne i w końcu może uda mi się posprzątać:-)

Kurcze znowu coś leci tylko trochu więcej niż czoraj:confused:

Witam w ten piekny dzien...poziomki a co leci sluzik czy krewka? ja dzisiaj po pracy mam wielkie sprzatanie bo dwa dni mnie w domu praktycznie nie bylo i maly balagan jest:confused: a wczoraj z okazji urodzin mojego M napislam sie piwka ale nie smakowalo... okresu nie ma i narazie sie na niego nie zapowiada raczej bo cera gladka:tak: no oprocz tego ze z nosa i czola mi skora schodzi bo sie w gorach lekko spalilam heh piersi bola najbardziej na zewnatrz przy pachach sa jak kamienie:zawstydzona/y: poziomki sliczna nowa fotka Gabi slodziutkie masz te coreczki:tak: Widze mlodziutka ylas jak Goske urodzilas ;-) Jakos mnie mdli nie mam zbytnio apetytu ale wczoraj jadlam sledziki mniemmmmmmmmm

Taka krewka ze śluzikiem. Zawsze miałam coś takiego godzine ,dwie przed potężnym krwawieniem a tu już 3 dzień.
Mam bardzo obfite @ przez pierwsze 3 dni(razem 6-7) ,zmieniam podpaski co 2 h.
Gin jest dopiero w pon,nie wiem co myśleć. Może to plamienie to z nadżerki,bo nie zdążyłam jej po Gabi wyleczyć:confused:.
Ja moge sprzątać codziennie a tak chata wygląda jak po tornado:-D
Ciekawa jestem Twoich wyników!!!

hmm nie mam pojecia co to moze bycale nie martw sie w poniedzialek sie wszytsko wyjasni;-) ja cos czuje ze mokro mam az sie boje isc do ubikacji sprzawdzic czy to nie czasem @

@ nie ma:) a moj D wogole jest kochany..pragniemy miec dzidziusia ale ja too wogole czasem sie martwie ze nigdy go miec nie bedziemy:-( mowi mi ze mam piersi dwa razy wieksze i wogole ale ja mam mysli ze ttylko tak mowi bo ja chce tego sluchac ale od 2 dni jak wychodzi do pracy to mowi mi ze mnie kocha i do mojego brzuszka "bobo ciebie tez" i go caluje heh:)

reklama
poziomki a ty kiedy masz mieć @??? Może to są tylko jakieś takie plamienia?? pójdź sobie na betkę to już coś tam będziesz wiedziała czym to pachnie;-) karolciak ależ Ci zazdroszczę:szok: kiedy testujesz??

Do góry