reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dzikuje jeszcez raz dziewczynki!!!
niczego bardziej nie pragne niz dzidzi, ale jak tym razem sie nie uda, to musze sie wyluzowac, tylko nie wiem jak to zrobic...
chyb aprzstane mierzyc temp i trak strsznie sie obserwowac. niech bedzie niespodzianka!!
tylko nie wiem czy potrafie tak...

Na pewno!!!Jak ktos tak pragnie jak Ty Elzbietko, tak bardzo, to musi sie to marzenie spelnic:)))))
Po prostu musi sie udac:))))
:laugh: :laugh: :laugh:

Strach to bardzo ludzkie uczucie, niestety :(
Ja podejrzewam, ze jak bedzie się zblizał termin @ to ja też będę się bała bardzo.
Eh... jaki ten nasz los ciężki :)

nie weim czy mam jutro robic ten test????? wiem ze jak zrobie i wyjdzie I, to cały weekend bedze miala wisielczy humor:/
ale jak nie zrobie testu, to niepewnosc mnie zeżre...
musze sie zebrac w sobie, podjąc jakiec postanowienie, i byc silna, dobrze ze mąz mnie wspiera i wy!!

Elzbietko zrob jutro test, i Ty i my sie doczekac nie mozemy :) ... trzymam kciuki za dwie czerwone krechy na tescie :)

reklama
Do góry