karolciak22
Fanka BB :)
heh to musi byc fasolka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się jeszcze nie tracić nadzieji:-)
A Ty jak się czujesz??
Czuje się podobnie:-)
Czyli czujesz się jak najbardziej fasolkowo
poziomki życzenia z okazji rocznicy to jutro:-) a która to będzie?? a propo testów to powiem tak: jestem śmiertelnie obrażona na nie;-) i na moje ciało, które nawet teraz wysyła mi fasolkowe objawy ale ja je już ignoruje bo jednak jakby nie było pani gin "zajrzała" tam i nic nie zobaczyła:-( chociaż to dalej nie dało mi odpowiedzi na pytania typu: dlaczego od paru dni nie potrafię nic zjeść bez odruchu wymiotnego?? dlaczego nadal boli mnie brzuch?? dlaczego ciągle mam ochotę komuś przywalić?? dlaczego ciągle jestem śpiąca i słaba?? nic chyba muszę jak to mawiał mój ulubiony kabaret nazwać to "tajemnicą lasu";-) i nie reagować na żadne objawy:-) a wam kochane jak najbardziej uzasadnionych fasolkowych objawów:-) poziomkia dalej masz te różowawe plamki?