reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oglądałam program w którym babka zgłosiła się do szpitala z nasilającymi się bólami brzucha i pleców.
Okazało się że rodziła,i w ostatniej chwili rozcieli jej spodnie:szok:
To był czarnogród-USA:-D

Ogórkowa się udała:-D Pyyyyszna mniam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Poziomki ja też mam ochotę na ogórkową :dry: Może coś jeszcze Ci zostało?? :-D
Również słyszałam o tym przypadku.. Jak to jest w ogóle możliwe, aby nikt się nie zorientował :szok: I to jeszcze w tak rozwiniętym kraju jak USA....?? :no: Jakoś ciężko mi w to uwierzyć :sorry2:

Jedno jest pewne kochane: nam by to tak nie umknęło:-) a a propo lekarki to powiem wam, że dzięki jej zrównoważonej i mądrej gadce dzisiaj nawet nie mam takiego doła, że się nie udało.

poziomki dziś twój wielki dzień!!!! Powodzenia u gin, jakby był nie fajny to pwiedz, że na formum baby boom tak go obsmarujesz, że z 10 lat nikt do niego nie przyjdzie;-) no i co najważniejsze, żeby na usg "pomachała" do Ciebie twoja fasolka;-) buziole kochana

poziomki trzymam mocno kciukasy:tak::tak::tak: daj od razu znac jak tam fasolinka;-)

chcialabym zeby tyle osob sie nie myslilo ze ze mna cos nie tak.. tylko az sie boje ze jak nie fasolka to jakies chorubsko....:zawstydzona/y:jutro moj D ma urodzinki wiec by fajny mial prezencik:-D a ja mam w kwietniu to prawie w moje by sie urodzila fasolcia:) ah jeszcze sobie mozna troche pomarzyc :-)

Cześć dziewczyny:-)
Zrobiłam test i nic ale czytałam wczoraj posty na teście jedna kreska a ciąza-jakoś tak;-)
Straciłam zaufanie kompletnie do testów,no i jak wieci pomimo 2 ciąż nie mam pamiątkowego testu:-D
Mam trochę ruch w sklepie i męża nie chce zostawiać,bo paniki narobi:-D,jak nic się nie stanie to pójdę do gin jutro.
Dziś rano miałam wrażenie że dostane @ ale na razie nic-pożyjemy zobaczymy:dry:
Kamia masz racje wezmę go na szantaż !!!:-D
Karolciak
jeszcze tylko 4 dni będzie dobrze;-)
Jutro mam rocznice ślubu-fajny był by prezent

Mam jasno różową wydzieline:dry:,pewnie dupa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no nie robiłam, lab mam do 10 otwarte.
Zobacze co się do jutra zdaży. Dziwie się tylko dlaczego tak się czuję???????
Nie miewałam napięcia od lat, przypominałam sobie o @ jak mi krew leciała:-D i żarłam czekolade a teraz nie moge na nią patrzec. Wczoraj zjadłam kawałek batonika i smak miał zupełnie inny:szok: oddałam M

Do góry