reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziekuje dziewczyny;)no to nic innego mi niepozostaje jak znow probowac;)heh a zawsze myslalam ze skoro nastolatki ktore niechce miec dzieci wpadaja za pierwszym razem to myslalam ze ja tez niebede miala problemu z zjasciem w ciaze,a tu prosze...no trudno;)glowa do gory i do roboty;)

dziekuje dziewczyny;)no to nic innego mi niepozostaje jak znow probowac;)heh a zawsze myslalam ze skoro nastolatki ktore niechce miec dzieci wpadaja za pierwszym razem to myslalam ze ja tez niebede miala problemu z zjasciem w ciaze,a tu prosze...no trudno;)glowa do gory i do roboty;)
Ja też tak miałam w poprzednim miesiącu. Nie martw się i nie planuj za dużo. Luz jest ważny! :-) Trzymam kciuki. :-) Ja zaczynam już drugi cykl prób. Działanie najważniejsze! :tak: Pozdrawiam serdecznie!

MARY-BETH- hejka;-)pozdrawiam i ciesze sie ze dzialacie...i wiesz-kciuki zaciśnięte;-);-);-);-);-)
Dzięki wielkie! ;-);-) Ja również zaciskam mocno za Was! :-):-) 11 dc dziś, więc działania zintensyfikowane. ;-) Oczywiście prowadzę obserwacje śluzu, ale myślę w związku z długością moich cykli, że owulacja dopiero za parę dni. Byłoby super, gdyby się udało, ale myślę sobie, że to dopiero drugi cykl starań, czasem trwa to znacznie dłużej.
A ile Wam to zajęło przy pierwszym maleństwie?

MARY-BETH- nam z pierwszym maluszkiem poszlo szybko bo w 1 cyklu,ale w 9 t.c. poronilam...a potem w kolejną ciąże zaszlam po 8 m-cach...a z Dominikiem po 3 cyklach i na 4 sie udalo a teraz to zobaczymy...
fajnie ze masz tekie podejscie-to ulatwia sprawe!! :):)
bedzie dobrze:)

MARY-BETH- nam z pierwszym maluszkiem poszlo szybko bo w 1 cyklu,ale w 9 t.c. poronilam...a potem w kolejną ciąże zaszlam po 8 m-cach...a z Dominikiem po 3 cyklach i na 4 sie udalo a teraz to zobaczymy...
fajnie ze masz tekie podejscie-to ulatwia sprawe!! :):)
bedzie dobrze:)
Dzięki! :-) Mam nadzieję, że tym razem pójdzie u Ciebie także szybko. ;-) Ja pomyślałam, że jedyne, co możemy zrobić, to starać się, działać, i taki mam plan. A reszta... To już chyba trochę od szczęścia zależy. :tak:;-)

Witajcie.Mam nadzieje ze nie bedziecie złe ze Was podczytuje.
Ja planuje dzidzie za dwa lata.Druga bo teraz mam cudnego synka Oliwiera. Udało nam sie zafsolkować w 3 cyklu. Pisalam kiedys na staraczkach :tak:
Trzymam kciuki mocno za wszystkie i bardzo dopinguje.

Witam wszystkie staraczki chciałam się zapytać po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych jak długo niemozna zajśc w ciążę my próbujemy z mężem od stycznia i nic same fałszywe alarmy cykl po odstawieniu tabletek a ostatnie piłam w grudniu przestawił mi się z 28 na 41 dni i bądź tu mądry i pisz wiersze czy i kiedy ja wogole mama te dni kiedy można zafasolkowac juz 5 miesięcy próbujemy i nic ;((( trzymam kciuki za wszystkie staraczki oby się nam jak najszybciej udało bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam

reklama
MariWi ja przy pierwszej ciązy zaszłam po 2 m-cach,a przy drugiej dopiero po 9 m-cach od odstawienia.niestety straciłam ją:-(.robiłaś jakieś badania,usg???pewnie juz o tym wiesz,ale psychika robi swoje.niestety łatwo mówić "wyluzuj się",bo w praktyce łatwe to nie jest...trzymam kciuki żeby szybko Ci się udało zafasolkować:tak::-)

Do góry