słomiana_wdowa
Fanka BB :)
niestety...;(
xMartax nie teraz to następny cykl będzie zobaczysz ja trzymam kciukasy sąsiadko
ps. ja jestem z jastrzebia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety...;(
Ja też tak miałam w poprzednim miesiącu. Nie martw się i nie planuj za dużo. Luz jest ważny! :-) Trzymam kciuki. :-) Ja zaczynam już drugi cykl prób. Działanie najważniejsze! Pozdrawiam serdecznie!dziekuje dziewczynyno to nic innego mi niepozostaje jak znow probowacheh a zawsze myslalam ze skoro nastolatki ktore niechce miec dzieci wpadaja za pierwszym razem to myslalam ze ja tez niebede miala problemu z zjasciem w ciaze,a tu prosze...no trudnoglowa do gory i do roboty
Dzięki wielkie! ;-);-) Ja również zaciskam mocno za Was! :-):-) 11 dc dziś, więc działania zintensyfikowane. ;-) Oczywiście prowadzę obserwacje śluzu, ale myślę w związku z długością moich cykli, że owulacja dopiero za parę dni. Byłoby super, gdyby się udało, ale myślę sobie, że to dopiero drugi cykl starań, czasem trwa to znacznie dłużej.MARY-BETH- hejka;-)pozdrawiam i ciesze sie ze dzialacie...i wiesz-kciuki zaciśnięte;-);-);-);-);-)
Dzięki! :-) Mam nadzieję, że tym razem pójdzie u Ciebie także szybko. ;-) Ja pomyślałam, że jedyne, co możemy zrobić, to starać się, działać, i taki mam plan. A reszta... To już chyba trochę od szczęścia zależy. ;-)MARY-BETH- nam z pierwszym maluszkiem poszlo szybko bo w 1 cyklu,ale w 9 t.c. poronilam...a potem w kolejną ciąże zaszlam po 8 m-cach...a z Dominikiem po 3 cyklach i na 4 sie udalo a teraz to zobaczymy...
fajnie ze masz tekie podejscie-to ulatwia sprawe!!
bedzie dobrze