reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MARY-BETH- dzieki wielkie ja za Ciebie tez trzymam kciuki i napewno bedziemy sie cieszyly niedlugo z naszych rosnacych brzuszków:))) pozdrawiam
p.s. no i jak 9 d.c. to dzialajcie ladnie-ja zaczynam za m-ac dzialania:)

reklama
witam ponownie;)dzis dostalam @ ale rowniez wymiotowalam.czuje ze mam powiekszone piersi.czy jest jakas nadzieja ze moge byc w ciazy?siostra ktora juz ma dziecko twierdzi ze moge byc w ciazy pomimo tego ze mam okres,ze ona tez tak miala(byla w ciazy ale wciaz miesiaczkowala,co prawda duuuzo skapiej niz zwykle).i doradzila mi zrobic test tylko niewiem czy podczas @ moge robic test.i te krwawienie nie jest takie jak zawsze pierwszego dnia,jest duzo,duzo slabsze i skape.i nie jest to krew tylko takie skrzepy.no i duuuzo bardziej boli mnie brzuch niz normalnie przy pierwszym dniu.doradzcie mi bo niewiem co robic.pozdrawiam
p.s. SLOMIANA_WDOWA z calego serca gratuluje i ciesze sie razem z Toba:)

SLOMIANA WDOWA- tak myslalam wczoraj ze 12 mm,ale mysle sobie -a nie bede mamuśki poprawiala,wiadomo,ze to z radosci:tak:;-):-D:-Dale 12 mm to tez spory"wzrost":-Dbuziaki!!i pogalszcz sie po brzuszku ode mnie:tak:
xMARTAx- ja zrobilabym test ale ten strumieniowy(na ktory siusiasz) a nie plytkowy-strumieniowe sa bardziej czule:tak:chyba ze masz mozliwosc to lec na bete;-)powodzenia i czekamy na wiesci-moja mama jak byla ze mna w ciazy to przez 3 m-ce miala @

Czyli jest mozliwosc??boze tak sie ciesze:D:D:D oczywiscie niechce zapeszac;)aha i jakbyscie mogly to wytlumaczcie mi co to jest ta ''beta''?buziaczki dla Was dziewczyny:*

Ostatnia edycja:
xMARTAx- beta to badanie z krwi-idziesz do szpitala lub labolatorium i prosisz o zroienie badania na hormon bhcg-czyli beta...koszt okolo 20 zl i wynik masz po kilku godzinach zalezy od miejsca gdzie zrobisz:) a ten hormon tez wykrywa test ciazowy w moczy tylko we krwi jest wyzsze stężenie i takie badanie daje 100% pewnosc ze jestes albo nie..

aha.to narazie sproboje zrobic ten plytkowy,bo mam jeszcze jeden w domu.zobaczymy co pokaze...jezeli bedzie negatywny to przejde si edo laboratorium;)ide robic test;)trzymajcie kciuki;)

y3xhxzdviyd75gmm.png

reklama
xMARTAx- No trudno...;((((PRZYKRO MI RAZEM Z TOBA...ale nie poddawaj sie i probuj dalej-to na czym nam w zyciu zalezy nie przychodzi latwo,ale doczekasz sie maluszka!! tule....

Do góry