reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

tak, torbiele moga utrudniac, wiec tym bardziej skoro jest to u 2 kobiet w towjej rodzinie to tym bardziej powinnas sie przebadac, moja znajoma ostatnio dowiedziala sie, ze ma az 7 torbieli z czego ani jeden nie pekl, wiec w najblizszym czasie idzie na zabieg i przez to nie podchodzi do matury w tym roku, bo musi jak najszybciej znalezc sie w szpitalu.

reklama
kurcze...we wtorek umowie sie na wizyte.oooo ludzie...jezeli bede musiala az tak dlugo czekac na moje szczescie to oszaleje...;(

kobiałko xMartax to nie jest długo, 3 lata to jest długo 7 lat to też, a pare miesięcy to nic nie jest w czekaniu, ja miałam może nie torbiele ale też polip na macicy na żywca usuwany to se pomyśl co to za masakra. 3mam kciuki za zafasolkowanie i głowa do góry mi po ponad 3 latach się udało Tobie tez się uda!! sprawdź jeszcze sobie czy masz ok z tarczycą bo to tez wazne jest :) i powodzenia :)

Dziewczyny miałam dziś dostać @ a tu nic, po południu zrobiłam sobie test i wyszedł negatywny. Myślę że należy poczekać i zrobić za jakiś czas powtórkę testu jeśli @ nie wróci...

Ostatnia edycja:
Dziewczęta, jak najlepiej przygotować się do planowania poczęcia dzidziusia? Chcę tym razem być dobrze przygotowana. Poradźcie, na co Wy zwracałyście szczególna uwagę. ;-)

MARY-BETH- przede wszystkim troche luziku;-)pamietaj,zeby lykac kwas foliowy:tak:i co jeszcze-jak zobaczysz sluz plodny-ciagliwy jak bialko jajka kurzego to do pracy rodacy:-D:-D:-D:-Dmoj gin.mowi ,ze co 2 dni przytulanka wystarcza bo lemniczki tez musza dojrzec...no i wiadomo,ze dobrze po przytulaniu polezec pare minut zeby sobie chlopaki powędrowaly gdzie trzeba bo jak za szybko wstaniesz to grawitacja zrobi swoje:sorry:poza tym pozytywne nastawienia i...czekamy na testowanie:tak::-Da kiedy robisz kolejne podejscie?? w tym cyklu?? uściski:laugh2:

Starania trwają cały czas i oczywiście kontynuujemy w tym cyklu. Moje 3 ost. cykle trwały 30, 43, 38 dni, więc rozbieżność jest spora. Ciężko przewidzieć dni płodne... :eek: Ale będę prowadziła obserwacje. Jestem aktualnie w 7 dniu cyklu. Dzięki! Pozdrawiam i ściskam! :-)

mary-beth- a probowalas mierzyc temperature???skok oznacza owulke i w takich cyklach jak Twoje to sie przydaje a skoro masz takie cykle to ok 16-19 powinnas miec owulacje,ale to tak teoretycznie...czyli przytulanki tak z 3 dni wczesniej...ja licze ze szybciutko Ci sie uda i wkrótce wstawisz fotke testu z 2 kreskami:tak::tak::tak::tak:

reklama
mary-beth- a probowalas mierzyc temperature???skok oznacza owulke i w takich cyklach jak Twoje to sie przydaje a skoro masz takie cykle to ok 16-19 powinnas miec owulacje,ale to tak teoretycznie...czyli przytulanki tak z 3 dni wczesniej...ja licze ze szybciutko Ci sie uda i wkrótce wstawisz fotke testu z 2 kreskami:tak::tak::tak::tak:
Temperaturę mierzyłam kiedyś przez kilka cykli, ale dobrze by było do tego powrócić. :-);-):tak: Mam nadzieję, ze nam się niedługo uda... Ale luz najważniejszy. To sie chyba wtedy udaje, jak się najmniej planuje... ;-)

Do góry