reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny... Dziś już sama nie wiem, co myśleć... Boli mnie dosłownie wszystko. Plecy nie dają mi się normalnie poruszać - straszny ból w dolnej częsci. Oraz podbrzusze - jak na okres... I piersi dopiero dzis zaczęły mnie boleć, wcześniej nie. :baffled: I pojawiło się brązowe plamienie. Mam obawę, że to po prostu okres idzie. :-( Ale pytanko: kiedy takowe objawy pojawiają się mniej więcej (w razie ciąży)?

reklama
slomiana wdowa- nalapalam fluidkow-za m-ca zaczynamy:tak:ja tez nie myslalam,ze bede miala takie problemy i bede sie musiala tak przygotowywac do ciazy!!!jak mi ktos powie,ze moje trzecie dziecko to wpadka to zabije...............smiechem:tak::-D:-D:-D:-DMARY-BETH- jak to mowi moj ginek."na dwoje babka wrozyla"brazowe planienia to albo poczatek @ albo zagniezdzanie zarodka...jak jutro nie dostaniesz @ to moze jutro zrob ten test rano...

MARY-BETH- jak to mowi moj ginek."na dwoje babka wrozyla"brazowe planienia to albo poczatek @ albo zagniezdzanie zarodka...jak jutro nie dostaniesz @ to moze jutro zrob ten test rano...

Chyba tak właśnie zrobię... To plamienie to takie ledwo widoczne było i już nie ma. Powtórzę test jutro, a jeśli dalej nie będzie @, to umówię się do lekarza... :baffled:

mary-beth- "niestety" objawy na @ i na ciaze to prwie to smo i dlatego dziewczyny ktore nie planowaly dzidzi nic sobie nie robia z plamienie czy bolu brzucha bo mysla ze @ sie zbliza a tu.....ciaza:tak:a te ktore szukaja objawow na ciaze dostaja @:baffled:tak wiec skoro po plamieniu nie ma sladu zrob jutro test a jak wyjdzie z 1 kreska to idz do ginek...choc oczywiscie kciuki zacisniete za 2 kreski i lap fluidki ciazowe od slomianej wdowy:tak::tak::tak::tak:

mary-beth- "niestety" objawy na @ i na ciaze to prwie to smo i dlatego dziewczyny ktore nie planowaly dzidzi nic sobie nie robia z plamienie czy bolu brzucha bo mysla ze @ sie zbliza a tu.....ciaza:tak:a te ktore szukaja objawow na ciaze dostaja @:baffled:tak wiec skoro po plamieniu nie ma sladu zrob jutro test a jak wyjdzie z 1 kreska to idz do ginek...choc oczywiscie kciuki zacisniete za 2 kreski i lap fluidki ciazowe od slomianej wdowy:tak::tak::tak::tak:

Dzięki. :-) Napiszę, co wyszło. A teraz tak strasznie padam z nóg. Normalnie muszę się położyć... Pozdrawiam! :-)

A ja sobie czekam na krwawienie z odstawienia.. Powinno przyjść jutro (zawsze było 5 dnia), albo najpóźniej w piątek. Jeśli się nie pojawi robię we wtorek bądź w środę test z krwi. Mary-beth trzymam kciuki za pozytywny wynik :) Tak jak za resztę dziewczyn :* Pozdrawiam :)

slomiana wdowa- GRATULACJE!!!!! pamietam jak pisalas, jak nie bylas pewna a tu- jednak w ciazy jestes:D ale super!!!!! kolejne gratulacje dla MOni- ale sie ciesze :D
mam nadzieje, ze za 3 -4 miesiace ja tez bede mogla sie pochwalic :) ech... ;)

reklama
mary-beth- wspolczuje i tule bardzo:sorry:ale teraz zapisz sobie kiedy dostalas @ zapisz ta przeodstatnia z 20 marce i bedziesz wiedziala jak dludie masz cykle...moze jak masz mozliwosc to mierz temperature-wyrazny skok np.ja u mnie z 36,2 na 36,7 oznacza owulke i bedziesz wiedziala kiedy sie starac:tak:dlowa do gory-jutro bedzie lepszy dzien i probuj dalej;-)sciskam!!

Do góry