mama05
prrrryy szaaaalona :))
monaadam- na nasze kciuki zawsze mozna liczycdaj znac po wizycie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytajac to mialam wrazenie ze opisujesz moja sytuacje. Ja coraz bardziej zastanawiam sie czy na bete nie isc. Tylko czekam na @. Ma przyjsc jutro. Jak nie bedzie to ide na bete. Podobno przy anty testy ciazowe takie domowe czesciej maja oszukane wyniki. A jakie tabletki bierzesz?
Wiecie co dziewczyny, napisze jeszcze o mnie. Nawiaze do tematu jak szybko mozna wykonac test. W moim przypadku ja zrobilam 5 dni przed spodziewana @. Zrobilam test, ktory mogl byc juz wykonany w tym czasie. Poniewaz byla to dzidzia planowana nie moglam sie doczekac wyniku starania i zrobilam ten test tak wczesnie. I juz wtedy wyszla mi balada druga kreska. Poniewaz mieszkam w Anglii tu nie robi sie badan na bete musialam tylko pocieszyc sie testami. Tak na wszelki wypadek zrobilam jeszcze test w dniu spodziewnej (ktora nie przyszla) i takze wyszlo mi ze jestem w ciazy. Lekarz powiedzial mi ze te testy nowej generacji sa juz bardzo czule wiec jesli wyjdzie druga kreska to jest duze prawdopodobienstwo ciazy... no ale kto tam wie... wiem dziewczyny ze latwo jest mowic aby czekac do spodziewanej @ bo tak bardzo chce sie zobaczyc te dwie kreski i jesli chcecie to robcie testy, przeciez to nic nie szkodzi a niespodzianka moze was wtedy wczesniej zaskoczyc
zycze Wam wszystkim abyscie tak jak ja cieszyly sie widokiem dwoch kreseczek
Brałam Stediril 30. Skończyłam w piątek i czekam na krwawienie.. Daj znać czy Ty dostałaś
SLOMIANA WODWA- slonko kochane-wiem jak to jest tak sie wsluchiwac w siebie i szukac sygnalow ze wszystko jest dobrzejesli chodzi o piersi to ja w ciazy z Zuza nie czulam piersi wogole-byly powiekszone i to wszystko-zadnych boli,tkliwosci,mrowienia-NIC a w ciazy z synem czulam mrowieni kilka dni po owulce i potem zrobily mi sie bordowe brodawki i pomyslalam,zeby zrobic tes i 2 krechy a potem to samo co przy Zuzi-nie bolaly tylko sie powiekszyly,wiec moja droga mamusiu:nie stresuj sie ,ciesz sie swoim stanem i czekaj do wizyty i daj mam znackazda kobieta ma inne dolegliwosci o roznym nasileniu-wiesz co Ci najbardziej pomoze????Pozytywne nastawieniei wiara,ze musi byc dobrze-mi to pomoglo a tez pierwsza dzidzie stracilam...najlepiej bedzie jak juz poczujesz ruchy(18-20 t.c) ja tak mialam,ze jak za dlugo bylo cicho to glaskalam sie po brzuszku albo wypilam cos slodkiego i od razu byly kopniaczki i bylam spokojna-tak wiec spokoju zycze,ale jak masz watpliwosci to pisz-pomozemypoglaszcz sie po brzuszku i wyslij troche fluidkow ciazowych:-);-)przeprasam że tak marudzę ale panikuję już, rok temu na tym etapie było już po dzidzi, a więc pytanie brzmi: jak długo powinny boleć piersi na początku? bo ja mam wrażenie że mnie momentami przestaja i już się boje że tez po temacie ;( prosze powiedzcie coś krzepiącego ...