reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

temperetura taka dopiero od 2 dni(mierze od 5;)
mierzona zwyklym termometrem pod pacha;)
dodam ze kochalismy sie w dni plodne ktore byly w pierwszych dniach sierpnia wiec pewnie to jeszcze za wczesnie na jakies objawy...
Kochana to zmierz jutro rano temperature przed wstaniem z łóżka:tak:Np o 7:00 tylko w pochwie:tak:Termometr potrzymaj jakies 4min i sprawdź:tak:
A kiedy powinnas dostac @?

reklama
Ja również dzisiaj testowałam, jedna kreska wyraźna a druga ledwo co ją dojrzałam jest cieniutka i ledwo widoczna. Za parę dni powtórzę, zobaczymy
Moje gratulacje!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ja jak testowałam to też ledwo tą druga dojrzałam:-D aż do M pobiegłam i pytam co widzi bo myślałam, że w łazience światło coś nie teges:-D:-D

Robale -gratuluje:***

ja juz sie nie moge doczekac testu nie wiem jak wytrzymam ten tydzien
od jutra zaczynam mierzyc i dam znac co i jak:)

temperetura taka dopiero od 2 dni(mierze od 5;)
mierzona zwyklym termometrem pod pacha;)
dodam ze kochalismy sie w dni plodne ktore byly w pierwszych dniach sierpnia wiec pewnie to jeszcze za wczesnie na jakies objawy...

to do ciazy Ci jeszcze daleko. jak bedzie na wyzszym poziomie min 15 dni - wtedy mozna cos podejrzewac

wiem ze jeszcze dluga droga ale zazwyczaj moja temperatura jest nizsz niz 36,6 wiec 37 w moim przypadku to juz duzo;)
no a fakt ze bardzo chcialabym juz dzidziusa tylko "podgrzewa" emocje:)

reklama
Do góry