reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gratuluję:tak::-D A wiesz, że moja teściowa jak już wiedziała, że jestem w ciąży to mi powiedziała, że domyślała się bo byłam "zmieniona w oczach":tak::-)czyli cos w tych oczach jest;-):-D

cholercia to chyba cos w tym jest... moj tz wczoraj mi powiedzial ze wygladam inaczej... dokladnie chodzi mu o moje oczy... nie wiedzial jak mi to wytlumaczyc ale powiedzial ze wygladaja inaczej... ze w ogole w ciagu paru dni wygladam ,,powazniej'' i doroslej...
cos z tymi oczami musi byc...

reklama
Dziewczyny wielkie dzieki za podpowiedzi :-).

Zielona maupa wielkie gratulacje !!! - Ty szczęściaro :-) mało komu udaje się za pierwszym razem ... Super !!

KLAUDIA-i jak testowałaś:confused:

a ja jak nie przylezie ta wrednota to testuje w środe.:tak:
najbardziej to mnie bolą plecy niewiedzieć czemu:shocked2::baffled:
a temp.37 ale pod pachą morzna uznać za objaw?
NIKOGO niema???????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Naomi Agniesiak i Agapas dziekuje bardzo z gratulacje. Trzymam kciuki za wszytskie staraczki, zagladajcie czesto w lustra i szukajcie zmian w oczach - to chyba najwczesniejszy objaw :D

A tak na powaznie - cuda sie zdarzaja, zycze Wam duzo szczescia

Nie jeszcze nie.. Zatestuje w poniedziałek jak jutro nie przyjdzie @ jakoś sie boje znów rozczarowac:(
No nie... nie wytrzymam.. ;-) Zatestuj teraz, będziesz wiedziała na czym stoisz. Bo jeżeli @ się spoźnia a w ciąży nie jesteś to trzeba do gina leciec i na wywolanie.. ale ja wierzę, że się udało, więc śmiało rób teściora:tak:
Ja swojego robiłam o 18:00 dzień przed spodziewaną @ i to nie dlatego, że miałam go robic tylko od tak bo pomyślałam,że mam 3 testy to mogę sobie jeden zużyc dla zabawy:tak::-D

a ja dzisiaj zatestowałam i wyszła druga kreska ale bardzo blada:baffled:
@ w środe-oby nie przylazła.:sorry2:
KLUDIA -bo ja sama niemoge sie doczekać na twój teścik.trzymam kciukaski.:tak:

reklama
Do góry