reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a u mnie właśnie pojawiła się @. Trudno się mówi. Miałam być silna ale zły same się cisną do oczu. Zacznie się 4 cykl starań. Najgorsze jest to że w domu wiedzą ze odstawiłam tabletki ( powiedzieć teściowej a ona całej rodzinie :wściekła/y:). wszyscy wypytują czy już a to mnie stresuje.

Wiem co czujesz mnie też to wkurza jak ktoś pyta, albo mówi może się udało. A tu ciągle nic! Niech się wszyscy od nas odczepią, a z drugiej strony w jakiś sposób człowiek oczekuje zainteresowania. Tak czy inaczej źle!

Ale nie martw się nam też się w końcu musi udać

[FONT=&quot][/FONT]

reklama
Jutro ide do lekarza, i tak mam na jutro usg to się zapytam. A jak na razie to dużo leżę. Czytam książkę. O 16:15 obejrzę sobie na tvn style Nigella expresowo:tak:Uwielbiam tą kobietkę i sposób w jaki gotuje:tak:

Agniesiak nie martw się na zapas :-) Na pewno będzie wszystko w porządku :-):-) - musi być !!! Trzymam kciuki :tak:
Ja też jutro mam wizytę u swojej gin. I też się stresuję, miesiączki jeszcze nie dostałam, zobaczymy co mi powie...
Pozdrowionka :-).

Jutro ide do lekarza, i tak mam na jutro usg to się zapytam. A jak na razie to dużo leżę. Czytam książkę. O 16:15 obejrzę sobie na tvn style Nigella expresowo:tak:Uwielbiam tą kobietkę i sposób w jaki gotuje:tak:
Agniesiak85 i jak bylas u lekarza? wszystko w porzadku? nie odzywasz sie mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku:tak:

Agniesiak85 i jak bylas u lekarza? wszystko w porzadku? nie odzywasz sie mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku:tak:
Byłam, byłam:tak: Mam leżec i duużo wypoczywac i jak dalej tak bedzie to mam się szybko zgłosic. Ale melduję, że dziś już nie ma śluziku brunatnego:tak: Byłam dziś na usg:) Maluch tak wywijał nóżkami i rączkami, że aż gin sie śmiał:-D Ma już nasz Dziubasek 35mm:tak::-)

Byłam, byłam:tak: Mam leżec i duużo wypoczywac i jak dalej tak bedzie to mam się szybko zgłosic. Ale melduję, że dziś już nie ma śluziku brunatnego:tak: Byłam dziś na usg:) Maluch tak wywijał nóżkami i rączkami, że aż gin sie śmiał:-D Ma już nasz Dziubasek 35mm:tak::-)
Jejku jak ladnie widac dzieciaczka az mi sie lza w oku zakrecila
Trzymaj cie sie i zycze duzo duzo zdrowka

A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-([/CENTER]

Agniesiak85 ja w piątek miałam ciemno brązowy śluz i trafiłam do szpitala w poniedziałek wyszłam bo na usg wyszło ze z dzidzią wszystko dobrze a teraz biore leki i już mało plamie właśnie tak lekko beżowo tyle ze ja już w 18 tygodniu jestem 5 miesiąc ale na usg dzidzia ma sie dobrze serduszko mocno bije nie martw sie wszystko bedzie ok trzymam kciuki ;)

reklama
Do góry