reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no dziewuszki bardzo dziękuje za gratki.;-)
ale niewiem czy do konca to pewne bo to jednak blada krecha:baffled: ale tak bym chciała.
AGAPAS-uda sie zobaczysz.trzymam kciuki za następny cykl:tak:

ale niewiem czy do konca to pewne bo to jednak blada krecha:baffled: ale tak bym chciała.
krecha to krecha a ze blada to nie szkodzi.ona i tak nie pojawia sie od tak sobie.wierz mi bo ja juz sie testow narobilam.poza tym do terminu kolejnej @ jeszcze troche wiec pewnie dlatego

Tusia Super :-) GRATULUJĘ !!:-):-)
A ja dzisiaj testowałam i niestety nadal jedna wielka krecha :-:)-:)-(.... Do bani....

ojj, przykro mi.. następnym razem się uda :):*

Na bank fasolinka :)

witam:)

powiedzcie prosze czy to moga byc pierwsze objawy ciazy:
-temperatura ciala 37 stopni
-przedluzajacy sie bol glowy
-bol w okolicy prawego jajnika
-kolka juz po przejsciu paru metrow
-bolesne sutki

dodam ze bardzo chcielibysmy dziecka

reklama
temperetura taka dopiero od 2 dni(mierze od 5;)
mierzona zwyklym termometrem pod pacha;)
dodam ze kochalismy sie w dni plodne ktore byly w pierwszych dniach sierpnia wiec pewnie to jeszcze za wczesnie na jakies objawy...

Do góry