reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
AnaJJ tempka powinna utrzymywać się na poziomie 37 st. lub powyżej :) i nie powinna spaść tuż przed spodziewaną ani w dniu spodziewanej ani tym bardziej po dniu spodziewanej :) wtedy fasolka murowana :)

AnaJJ tempka powinna utrzymywać się na poziomie 37 st. lub powyżej :) i nie powinna spaść tuż przed spodziewaną ani w dniu spodziewanej ani tym bardziej po dniu spodziewanej :) wtedy fasolka murowana :)
Ja miałam tempkę 36,8 i Fasolka jest:tak: To zalezy jaka masz temperaturę przez cały cykl.. bo niektóre kobiety mają "normalną"niższą i wtedy moze byc ( tak jak w moim przypadku) mniej niz 37:-p:-D

A oto nasze szczęście:tak:
Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci gratuluję. Śliczna fasolka. Ja wróciam w środę z urlopu. W niedzielę mam termin @ i strasznie bym chciała żeby nie przyszła. Na uropie starał się mierzyć temperaturę, ale z powodu zmiany czasu mierzenie odbywało się trochę później niż w Polsce. teraz od kilku dni mam cały czas 36,6, przed owu miałam 36,00 - 36,4. Brzuch mnie pobolewa znów jak na okres i znów mam złe przeczucia że się i tym razem nie udało:-(

Nie wprowadzaj dziewczyn w tak bledne informacje(i samej siebie moze tez).Wcale nie trzeba miec temperatury 37 stopni.nalezy patrzec na te ktore mialo sie w pierwszej fazie,szczegolnie 6 ostatnich przed owulacja.Po owulacji powinien nastapic skok o conajmniej0,2 stopnia.Wyzsza temperatura powinna sie utrzymywac do @ i po @.wtedy jest szansa na to ze cos sie zagniezdzilo.Polecam galerie wykresow na ff(fertilityfriend) i zobaczycie ze co osoab to wykres.wiekszosc dziewczyn po zaplodnieniu nawet nie miala 37.

Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci gratuluję. Śliczna fasolka. Ja wróciam w środę z urlopu. W niedzielę mam termin @ i strasznie bym chciała żeby nie przyszła. Na uropie starał się mierzyć temperaturę, ale z powodu zmiany czasu mierzenie odbywało się trochę później niż w Polsce. teraz od kilku dni mam cały czas 36,6, przed owu miałam 36,00 - 36,4. Brzuch mnie pobolewa znów jak na okres i znów mam złe przeczucia że się i tym razem nie udało:-(
niby skok jakis byl.niewielki bo niewielki ale byl.wazne by nic nie spadlo.

Kochana trzymam kciuki by tym razem się udalo:tak:

reklama
AGNIESIAK ;) GRATULUJE ;)) Mówiłam ze tak będzie u mnie też tak było a ja mam teraz wizyte w poniedziałek jak zwykle sie denerwuje :sorry: ale wierze ze bedzie dobrze tym razem to już 16 tydzień moze niedługo poczuje ruchy nie mogę sie doczekac ;)))

Do góry