eijfo pierwsze t nie pisałam ze temperatura zwiastowała mi bliżniaki musisz uważniej czytać
pisałam poprostu o temp bo myślałam ze musiałą być powyżej 37 a tam wcale u mnie nie było a że bliżniaki okazało sie dopiero w 6 tc i to tez niepewne jest i dzisiaj tez mi powiedziala doktorka ze widzi dwa serduszka ale tez niepewna jest no to jeszcze za tydzien znow ide
nie wiem skąd przyszło do głowy żeby myśleć ze temp. świadczy o bliźniakach hehe :-)
a co do bólów brzucha to u mnie kurat te okresowe mogły świadczyć bo co nawet mój mowił... zawsze przed okresem gora dwa trzy dni mnie brzuch zaczynał boleć a nie dwa tygodnie przed okresem więc to jakis znak był i minimalne przeczucia miałam
a jeśli chodzi o inne objawy takie jak : to
1) ból piersi - dopiero od dnia spodziewanej @
2) żyłki - nie zauważyłam wiecej i mocniejszych niż te ktore miałam
3) ciemniejsze brodawki - w żadnym razie u mnie tego nie było dopiero teraz widze ze się ciutke powiększyły i żyłki tez dopiero teraz zauważyłam że wyszły
u mnie mogla świadczyc właśnie temperatura po spodziewanym czasie @ nadal sie utrzymywała powyżej 36,65 ( w ogole tylko w jednym dniu mialam 36,90 a tak to 36,70.... no i ten bol brzucha a i co jeszcze śluz a raczej jego brak od owulacji suchutko też dopiero od nidawna się pojawił i to nie codziennie...
także u mnie jesli chodzi o typowe objawy jakie niektore dziewczyny mają to ja tylko dwa no może trzy bo jeszcze po 2 tyg od owulki sikałam jak szalona i zaczęłam wstawac po nocach al eto juz późniejsze objawy a nie wczesne
;-)
życzę szczescia dziewuszki i wiem jak to jest z kazdym miesiacem patrzec na test z 1 kreską... ale mam nadzieje ze w tym cyklu wam wszystkim sie uda czego wam zycze z calego serducha a nawet z 3 !!!:-)