Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest okiDOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanujęA od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itpNo i mam już kartę ciąży
Jestem taka szczęśliwa Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
super!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacje raz jeszcze
Agniesiak85 - gratuluje!!!! A ja nadal nie wiem co ze mna... Dzis 46 dc, @ jak nie bylo tak nie ma test tez negatywny :-( moja gin na urlopie, wiec zapisalam sie do luxmedu, poczytalam wczesniej opinie o lekarce, do ktorej sie wybieram (normalnie 80% negatywnych-ale jak juz sie zapisalam, to stwierdzilam, ze pojde), nastawilam sie od razu co jej powiem, jak nie bedzie mi chciala dac skierowania na usg i na hormony, a ona... normalnie bez zastanowienia stwierdzila, ze co sama teraz zobaczy, to zobaczy, ale to malo, wiec trzeba zbadac poziom hormonow (przy okazji tez beta hcg - jako ze staramy sie o dzidzie, wiec ciazy wykluczyc nie mozna mimo negatywnego testu), usg i na kolejna wizyte mam przyjsc z wynikami, a badania juz jutro :-) Bylam baardzo mile zaskoczona. I az skrobne o niej opinie na znanylekarz hehe poki co milego popoludnia dla Was dziewuszki! i uciekam zupke gotowac...
no wlasnie to ze testy z apteki wychodza negatywane nie znaczy zeciazy nie ma.po becie bedzie wiadomo.sowa droga milo jest sie tak rozczarowac:-)
A oto nasze szczęście
piekna fosolka:-):-):-):-)