Agniesiak85
Fanka BB :)
ja uciekam już do wyrka dziewuszki
Poczytam sobie jeszcze i moze uda mi sie wreszcie wyspac;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kochane. A mnie coraz bardziej boli podbrzusze:-(, nie moge szybko chodzic o bieganiu nie ma mowy
i wogole brzuch mam taki wzdety.
ty kochana jestes po owulce a ja na nia czekam jeszcze no chyba ze juz bylaczesc dziewczynki! kurna, ewka2412 - ja mam tak samo, teoretycznie 1 lipca mialam miec owulke i od 2.07 nachrzania mnie brzuch, bardziej jajniki, czasem promieniuje na nogi, dzis niby mialam dostac @, ale jej nie ma, drugiej kreski na tescie rowniez :-( zapisalam sie do lekarza na wtorek, pojde niech mi da skierowanie na zbadanie hormonow, chce poznac przyczyne moich nieregularnych cykli/ow (?!)a test robilam w sumie bardziej dlatego, by sie upewnic, czy heviran moge wziac, takie mi zimno wyskoczylo, ze ma-sa-kra...
a w sobote wesele, zalamka.
kolorowych snow wszystkim zycze...
ty kochana jestes po owulce a ja na nia czekam jeszcze no chyba ze juz byla![]()
A to ty niewiesz czy juz mailas owulacje?? Ja dzis mam usg wiec moze sie czegos dowiem o tych moich bolach;-).hehe, nie bylabym taka pewna, ostatnio przesunela mi sie o 5 tygodni![]()
Witajcie
Mam pytanie głównie do Agniesiak85 (bo o tym objawie wspominała) - pisałaś, że po zafasolkowaniu śluz zrobił Ci się taki "budyniowaty". Jak szybko po owulacji? Pytam, bo w końcu zakupiliśmy testy owulacyjne, wg. nich owulację miałam 11-go, a dzisiaj właśnie odkryłam duuuże ilości takiego "budyniowatego" śluzu (nie miałam takiego w ostatnich cyklach wcale). No i zastanawiam się czy to może być taki pierwszy objaw (nie pamiętam czy tak miałam w pierwszej ciąży) czy też znowu robię sobie niepotrzebnie nadzieję.
A to ty niewiesz czy juz mailas owulacje?? Ja dzis mam usg wiec moze sie czegos dowiem o tych moich bolach;-).