Agniesiak85
Fanka BB :)
obojetniejak dla mnie :-) mowi ze juz pod koniec lipca bedzie serduszko widac :-) a moj to poprostu w 7 niebie wczoraj był
:-) masakra ;-)
No to gratuluję Kochana
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obojetniejak dla mnie :-) mowi ze juz pod koniec lipca bedzie serduszko widac :-) a moj to poprostu w 7 niebie wczoraj był
:-) masakra ;-)
Kochane a jak lekarz u mnie widział pęcherzyk ciążowy 6mm to jest to samo co 6mm Fasolka? Bo ja już się w tym pogubiłam...
Hej kochane moje :*:*:*
Przepraszam że mnie tak długo nie było..Tęskniłam za Wami!!!:*:*:* Byłam na spontanicznym wyjeździe w Międzybrodziu na pare dni z przyjaciółką
Tak na chwile oderwać się od problemów
Kochane, czuje się dobrze, ale dziś zaczęły się chyba poranne wymioty ;/ Brzusio już mnie tak bardzo nie boli
tylko czasem jak sie przemęcze. Ojj, dużo napisałyscie przez ten czas co mnie nie było.. wybaczcie ale jutro poczytam bo dziś jestem zmeczona.. Nie dam rady chyba odpisac na wszystko.. Więc tak ogólnie popytam
Kochane, mam nadzieje że dobrze się czujecie. Kochane, są jakieś nowe szczęśliwe przyszłe mamusie? Jak tam po wizytach u lekarzy? Jak tam staranka? Ojj, piszcie wszystko
![]()
U lekarza byłam 7 lipca i widziałam 6mm pęcherzyk ciążowy. Teraz ide 21 lipca.. i mam nadzieję zobaczyc już Fasolkę
Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
AGNIESIAK85------ Moje gratulacje!!!!!:-) A u mnie było to samo na pierwszą wizyte poszłam w 6 tygodniu i było tylko pęcherzyk widac a na następnej w 8 tygodniu już serduszko widziałam to cudowne uczucie teraz zaczoł sie 14 tydzień też byłam 6 lipca na wizycie i już jest taka duzia dzidzia tak szybko rośnie ja chodze co 2,5 tygodnia z racji tego ze juz raz straciłam ale wierze ze teraz sie uda:-) zaczoł sie 2 trymestr wiec myśle ze najgorsze za mną trzymaj sie!!!!!!! ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!
Kochana nie ma co sie martwić jak wcześniej napisałam u mnie też tak było tyle ze w 6 tygodniu o tyle byłam zła ze wszystkim sie po testach pochwaliłam ze bedziemy mieli maleństwo a tu zaskoczenie lekarz też powiedział ze nic nie widzi oprócz pęcherzyka też sie bałam i miałam przyjść za 2 tygodnie i co kolejne zaskoczenie bo nie dość ze w 2 tygodnie dzidzia tak urosła to jeszcze serduszko pukało :-):-) a w kolejnych tygodniach rosła tak szybko :-) brzuszek też już sie powieksza :-) bedzie dobrze napewno!!!!!!