reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
:-) szczesliwa jestem jak nie wiem :-) teraz tylko te wyniki boze moja reka jest biedna juz 3 klucie bedzie bbrrrr.... kurde nie wiedzialam ze jak sie do 10 tygodnia nie zrobi karty ciazy to nie dostajesz becikowego... masakra co ci ludzie wymyslaja to juz przechodzi ludzkie pojecie...

Hej kochane moje :*:*:*

Przepraszam że mnie tak długo nie było.. :(:(:( Tęskniłam za Wami!!!:*:*:* Byłam na spontanicznym wyjeździe w Międzybrodziu na pare dni z przyjaciółką :) Tak na chwile oderwać się od problemów :) Kochane, czuje się dobrze, ale dziś zaczęły się chyba poranne wymioty ;/ Brzusio już mnie tak bardzo nie boli :) tylko czasem jak sie przemęcze. Ojj, dużo napisałyscie przez ten czas co mnie nie było.. wybaczcie ale jutro poczytam bo dziś jestem zmeczona.. Nie dam rady chyba odpisac na wszystko.. Więc tak ogólnie popytam :) Kochane, mam nadzieje że dobrze się czujecie. Kochane, są jakieś nowe szczęśliwe przyszłe mamusie? Jak tam po wizytach u lekarzy? Jak tam staranka? Ojj, piszcie wszystko :):):)

Hej kochane moje :*:*:*

Przepraszam że mnie tak długo nie było.. :(:(:( Tęskniłam za Wami!!!:*:*:* Byłam na spontanicznym wyjeździe w Międzybrodziu na pare dni z przyjaciółką :) Tak na chwile oderwać się od problemów :) Kochane, czuje się dobrze, ale dziś zaczęły się chyba poranne wymioty ;/ Brzusio już mnie tak bardzo nie boli :) tylko czasem jak sie przemęcze. Ojj, dużo napisałyscie przez ten czas co mnie nie było.. wybaczcie ale jutro poczytam bo dziś jestem zmeczona.. Nie dam rady chyba odpisac na wszystko.. Więc tak ogólnie popytam :) Kochane, mam nadzieje że dobrze się czujecie. Kochane, są jakieś nowe szczęśliwe przyszłe mamusie? Jak tam po wizytach u lekarzy? Jak tam staranka? Ojj, piszcie wszystko :):):)
No nareszcie Kochana:tak:
Już myślałam, że zaginęłaś w jakiejś akcji;-):-)
U mnie oki, brzuszek poboli tylko rano jak się obudzę i jak się przemęczę:tak:
U lekarza byłam 7 lipca i widziałam 6mm pęcherzyk ciążowy. Teraz ide 21 lipca.. i mam nadzieję zobaczyc już Fasolkę:tak:

witaj izulka ;-) fajnie ze wypoczełaś... ja wlasnie tez jestem z moim tż umnie w rodzinnym domku i jutro albo w poniedzialek juz wracam do swojego kochanego opola :-) korci mnie zeby mamusce powiedziec o dzidziusiu ale jeszcze chyba zaczekamy ... bo tato i tak pewnie teraz by tego milo nie przyjal do wiadomosci podobnie jak bylo z moim slubem rozumiecie ukochana coreczka tatusia bierze nagle slub z chlopem ktorego moj tato raz na oczy widzial :-p no al ejakos sie udalo wszystko :tak: ja bylam we wtorek u goina i nic nie widzial a bylam dwa dni potem bo lekko plamilam w nocy i wszystko jest ok i sdjecie mi dal nawet :-) z fasolinką w takiej optoczce śmiesznej to moze to ten pęcherzyk włąśnie jest???;-) no i nastepna wizyte mam 29-30 lipca :-)

a jak u ciebie dzidzia wygląda?? pozdrawiam ;-)

U lekarza byłam 7 lipca i widziałam 6mm pęcherzyk ciążowy. Teraz ide 21 lipca.. i mam nadzieję zobaczyc już Fasolkę:tak:

AGNIESIAK85------ Moje gratulacje!!!!!:-) A u mnie było to samo na pierwszą wizyte poszłam w 6 tygodniu i było tylko pęcherzyk widac a na następnej w 8 tygodniu już serduszko widziałam to cudowne uczucie teraz zaczoł sie 14 tydzień też byłam 6 lipca na wizycie i już jest taka duzia dzidzia tak szybko rośnie ja chodze co 2,5 tygodnia z racji tego ze juz raz straciłam ale wierze ze teraz sie uda:-) zaczoł sie 2 trymestr wiec myśle ze najgorsze za mną trzymaj sie!!!!!!! ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!

Jestem Kochane!!

Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Kochana nie ma co sie martwić jak wcześniej napisałam u mnie też tak było tyle ze w 6 tygodniu o tyle byłam zła ze wszystkim sie po testach pochwaliłam ze bedziemy mieli maleństwo a tu zaskoczenie lekarz też powiedział ze nic nie widzi oprócz pęcherzyka też sie bałam i miałam przyjść za 2 tygodnie i co kolejne zaskoczenie bo nie dość ze w 2 tygodnie dzidzia tak urosła to jeszcze serduszko pukało :-):-) a w kolejnych tygodniach rosła tak szybko :-) brzuszek też już sie powieksza :-) bedzie dobrze napewno!!!!!!

reklama
AGNIESIAK85------ Moje gratulacje!!!!!:-) A u mnie było to samo na pierwszą wizyte poszłam w 6 tygodniu i było tylko pęcherzyk widac a na następnej w 8 tygodniu już serduszko widziałam to cudowne uczucie teraz zaczoł sie 14 tydzień też byłam 6 lipca na wizycie i już jest taka duzia dzidzia tak szybko rośnie ja chodze co 2,5 tygodnia z racji tego ze juz raz straciłam ale wierze ze teraz sie uda:-) zaczoł sie 2 trymestr wiec myśle ze najgorsze za mną trzymaj sie!!!!!!! ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!

Kochana nie ma co sie martwić jak wcześniej napisałam u mnie też tak było tyle ze w 6 tygodniu o tyle byłam zła ze wszystkim sie po testach pochwaliłam ze bedziemy mieli maleństwo a tu zaskoczenie lekarz też powiedział ze nic nie widzi oprócz pęcherzyka też sie bałam i miałam przyjść za 2 tygodnie i co kolejne zaskoczenie bo nie dość ze w 2 tygodnie dzidzia tak urosła to jeszcze serduszko pukało :-):-) a w kolejnych tygodniach rosła tak szybko :-) brzuszek też już sie powieksza :-) bedzie dobrze napewno!!!!!!

Dzięki Kochana:tak:
Miejmy nadzieję, że tak właśnie będzie i u mnie:tak:
Najgorsze jest to, że ja żadnych objawów nie mam:confused: Słyszałam, że jak są nudności itp to wiadomo, że dzidzia zdrowo się rozwija a u mnie nic..no ale zobaczymy 21 lipca - mam wtedy wizytę:tak:

Do góry