reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dbam o siebie dbam :tak: a nawet juz nie tylko o siebie ;-):-)
NO OCZYWISCIE MIALAM NA MYSLI WAS KOCHANA:-)
nistaety nie ppomoge.u mnie owulacja to bol jajnika i lekkie cmienie w nerce po stronie jajnika

ja tez bylam przeziebiona w obydwu ciazacha le jakos w poliwe 3 mieisaca.dobrze bedzie.naturalne metody leczenia i lzenie.ja bym radzila isc na l4 i miec wsio w d....:-)
TAK CZY INACZEJ DZIEKUJE:-)A ODNOSNIE L4 I TEGO ZEBY MIEC WSZYSTKO W D.... TO JAK NAJBARDZIEJ POPIERAM:tak:TERAZ NAJWAZNIEJSZA JESTES TY I MALENSTWO:tak::tak::tak:KORZYSTAJ Z TEGO;-)
tusia03 ja na tym nie bardzo się znam, ale z tego by wynikalo że owulacje jest dziś, bo zawsze jak kreska na teście owulacyjnym jest ciemniejsza to w ciągu 24 h występuje owulacja, ale 100% nie jestem pewna
NO WLASNIE TEZ TAK MYSLE(OWU WCZORAJ BO POST Z PRZEDWCZORAJ;-))

DZIEKUJE:-)BO JUZ MYSLALAM ZE SAMA ZOSTALAM:zawstydzona/y:

reklama
Witam raniutko ;-).Dziewczyny za 3 dni zaczynam staranka w tym cyklu i mam pytanie: Czy przytulac sie codziennie czy moze co drugi dzien?? W ostatnim cyklu przytulalismy sie codziennie i nic nie wyszlo z tego , moze za czesto?? a co wy radzicie??
Co drugi dzień Kochana:tak: Codziennie jest nie dobrze jak mówił mój gin bo plemniczki nie zdążą "odpocząc";-)

tusia03 ja na tym nie bardzo się znam, ale z tego by wynikalo że owulacje jest dziś, bo zawsze jak kreska na teście owulacyjnym jest ciemniejsza to w ciągu 24 h występuje owulacja, ale 100% nie jestem pewna
Zgadzam się:tak:

dbam o siebie dbam :tak: a nawet juz nie tylko o siebie ;-):-)
Też na początku ciąży chorowałam:tak::-)

agniesiak tez wyparowala... :confused:
Jestem, jestem Kochane tylko teraz wypoczywam u mamy bo mój M wyjechał na kolonie z dzieciakami ze świetlicy, w której pracuje a ja nie chciałam siedziec sama w domku:tak: W sobotę wracam do siebie, także posiedzę z Wami dłużej:tak::-)

no to bedziemy starac sie co drugi dzien:-D jak nam sie uda:sorry2:,ah zmieniamy mieszkanie i teraz nawet nie mam glowy myslec o staraniu .Nawet nie wiedzialam kiedy mi sie zaczynaja dni plodne i w ktory mam dzien cyklu gdybym nie spojrzala na suwaczek to dalej bym nie wiedziala:szok:.

no to bedziemy starac sie co drugi dzien:-D jak nam sie uda:sorry2:,ah zmieniamy mieszkanie i teraz nawet nie mam glowy myslec o staraniu .Nawet nie wiedzialam kiedy mi sie zaczynaja dni plodne i w ktory mam dzien cyklu gdybym nie spojrzala na suwaczek to dalej bym nie wiedziala:szok:.
wtrace sie do tematu bo juz niejednokrotnie czytalam ze to wcale nie prawda z tym codziennym seksem.tzn ze wplywa jakos negatywnie .Czestokrotnie slyszalam ze wrecz przeciwnie a dowodza temu jakies najnowsze badania.oto jeden z linkow na ten temat:Codzienny seks zwiększa szansę zajścia w ciążę
no ale kazdy niech postepuje jak uwaza oczywiscie.

ja sie zgadzam z eijf jak najbardziej wczesniej sie kochalam w inych syklach co drugi dzien co trzeci i warczalam na mojego jak sie kochac ccial dzien w dzien potem rtykul pogadalam z ginem i kochalismy sie dzien w dzien od 5 dni przed owulka do 3 po owulce czyli ponad tydzien dzien w dzien i co?? i sie kurka udalo !!!!! :-):tak:

najlepsze jest to ze dzisiaj z tego wszystkiego i z tego strachu przed poronieniem poszlam do gina taka kolejka byla ze kurka po 22 zesmy weszli a aczekalismy od 20 :baffled: masakra ale bylismy ostatni i w koncu zauwazylam fasoleczke !!!! i to duza byla a dwa dni temu jeszcze jej widac nie bylo choc dziad powiedzial ze cos tam maciupkiego widzial ale nie chcial zapeszac pewnie :-p w ogole moj czekal przy biurku ja bylam na usgw pomieszczeniu obok i wsadzil mi to cos i od razu zobaczyl i mi pokazal dzidziusia:-):tak: i kazal mi sie ubrac i poszedl szybko do mojego i mu pokazal... ten jak byl wkurzony na niego za to ze czekalismy tak dlugo tak jak zobaczyl fote od razu rogal na mordce i wszystko mu przeszlo cala zlosc na niego i w ogole :-) poprostu masakra !!!! lekarz powiedzial ze przyrost bety hcg jest jak najbardziej na miejscu i bardzo ładny !!! i dzidzia slicznie sie umiejscowila i powiedzial ze lepiej nie mogla sie juz usadowic :tak::-) poprostu super :-) i w ogole jak mu powiedzialam o tym delikatnym plamieni to powiedzial ze on nic nie widzi kompletnie i pewnie to wyniklo z tego ze macica przez te dwa dni tak sie mocno powiekszala i tam gdzie dzidzia nie bylo porpostu tam troche sie krwi pojawilo ale dokladnie malutenko... dal na wszelki wypadek luteine powiedzial ze nie zaszkodzi a w razie w odpukac pomoze ale i tak mowi ze wszystko jest w jak najwiekszym porzadku :-) nastepna wizyte mam pod koniec lipca 29-30 :-) juz chyba przez zwykle usg bedzie zagladal :)

w ogole chyba z tym zdjeciem bede spala dzisiaj :-D jestesmy strasznie szczesliwi

i wszystkim zyczymy takich samych wspanialych poczatkow i wynikow !!!!!!!!!!:-);-):tak:

ja sie zgadzam z eijf jak najbardziej wczesniej sie kochalam w inych syklach co drugi dzien co trzeci i warczalam na mojego jak sie kochac ccial dzien w dzien potem rtykul pogadalam z ginem i kochalismy sie dzien w dzien od 5 dni przed owulka do 3 po owulce czyli ponad tydzien dzien w dzien i co?? i sie kurka udalo !!!!! :-):tak:

najlepsze jest to ze dzisiaj z tego wszystkiego i z tego strachu przed poronieniem poszlam do gina taka kolejka byla ze kurka po 22 zesmy weszli a aczekalismy od 20 :baffled: masakra ale bylismy ostatni i w koncu zauwazylam fasoleczke !!!! i to duza byla a dwa dni temu jeszcze jej widac nie bylo choc dziad powiedzial ze cos tam maciupkiego widzial ale nie chcial zapeszac pewnie :-p w ogole moj czekal przy biurku ja bylam na usgw pomieszczeniu obok i wsadzil mi to cos i od razu zobaczyl i mi pokazal dzidziusia:-):tak: i kazal mi sie ubrac i poszedl szybko do mojego i mu pokazal... ten jak byl wkurzony na niego za to ze czekalismy tak dlugo tak jak zobaczyl fote od razu rogal na mordce i wszystko mu przeszlo cala zlosc na niego i w ogole :-) poprostu masakra !!!! lekarz powiedzial ze przyrost bety hcg jest jak najbardziej na miejscu i bardzo ładny !!! i dzidzia slicznie sie umiejscowila i powiedzial ze lepiej nie mogla sie juz usadowic :tak::-) poprostu super :-) i w ogole jak mu powiedzialam o tym delikatnym plamieni to powiedzial ze on nic nie widzi kompletnie i pewnie to wyniklo z tego ze macica przez te dwa dni tak sie mocno powiekszala i tam gdzie dzidzia nie bylo porpostu tam troche sie krwi pojawilo ale dokladnie malutenko... dal na wszelki wypadek luteine powiedzial ze nie zaszkodzi a w razie w odpukac pomoze ale i tak mowi ze wszystko jest w jak najwiekszym porzadku :-) nastepna wizyte mam pod koniec lipca 29-30 :-) juz chyba przez zwykle usg bedzie zagladal :)

w ogole chyba z tym zdjeciem bede spala dzisiaj :-D jestesmy strasznie szczesliwi

i wszystkim zyczymy takich samych wspanialych poczatkow i wynikow !!!!!!!!!!:-);-):tak:

to wspaniale wiesci
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
a kolejne usg tez pewnie bedzie dopochwowe,ale tym sie nie orzejmuj,prze takie lepiej widac:-)
przywykniesz:-D

reklama
Do góry