reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a co to takiego ten pcos ?????? bo ja nie mam pojecia :no: w ogole przeziebilam sie :baffled: mam katar jak cholera zimno mi i kurka wodna kaszla od czasu do czasu :wściekła/y: az zla jestem na iebie... ale to chyba przez ta klimatyzacje bo w upaly to zapsuta byla ajak zimno jest to cholera dziala i zmarzlam przed wczoraj w pracy :wściekła/y::no:

reklama
a co to takiego ten pcos ?????? bo ja nie mam pojecia :no: w ogole przeziebilam sie :baffled: mam katar jak cholera zimno mi i kurka wodna kaszla od czasu do czasu :wściekła/y: az zla jestem na iebie... ale to chyba przez ta klimatyzacje bo w upaly to zapsuta byla ajak zimno jest to cholera dziala i zmarzlam przed wczoraj w pracy :wściekła/y::no:

pcos-Zespol policystycznych jajnikow

aha... ale to cos bardzo groźnego ?? bo ja nawet nie wiem na czym to polega choc nie raz to slyszalam na forum i lekarz m mowil przy pierwszej wizycie ze tego napewno nie mam.... wiec nie czytalam nic o tym
ale z tego co slyszalam to mozna przy tym zajsc w ciaze predzej czy pozniej prawda???

chcialabym juz biec ale dopiero na 20 sie umowilismy... na szczescie jak leze to bol powoli ustepuje... boje sie tylko zebym przez cala ciaze nie musiala lezakowac :wściekła/y::no: no nic wezme sobie moze zwolnienie na kilka dni a pod koniec miesiac ajak mam po 12 godzin w pracy to postaram sie jakos to pozamieniac zeby zrobic norme ale nie po 12... ehhh ale trzeba byc dobrej mysli , juz przynajmniej jestem na 100% pewna i mo gino tez ze jesesmy z tż w ciazy :) :tak::-)

lekiie plaienie moze byc normalne na poczatku ciazy ale lepiej niech to lekarz zobaczy.a bole-macica jak sie rozciaga to moze bolec podbrzusze,mnie boala ale znosnie i jajnik mnie kuł,bo ok35dnia zanika ciałko żółte jezeli dobrze pamieta.no i mozna czesto siku chodzic!
ale gratuluje wyniki bety:-)

teraz to mozesz tylko rutinoscorbin i herbatke z cytrunka i miodem niestety.no duzo warzyw i owocow,czosnek,cebule-naturalne antybiotyki.i pod zadnym pozorem nie bierz ani plopiryny ani aspiryny,gripxu teraflu otd itd.nic na bazie kwasu acetylosalicylowego.i kapiel tylko ciepla a nie goraca

zdrowka zycze:-)

anabuba wiem ze zero lekow jakichkolwiek :tak: ale dziekuje za rady ale tez cie tak bolalo ze sie martwilas....? b cholera wczraj to az mowie lzy mi lecialy nie moglamw ytrzymac.... dbrze ze nie zygam :/ na tym swistkuz badania wychodzi mi ten poziom ze to 5-6 tydzien... nie wiem jak oni to licza.... a tak od owulki jak liczylam to wychodzi 3 tydzien prwie

WITAM KOBIETKI:-)POTRZEBUJE PORADY:tak:JAK WCZORAJ PISALAM KRECHA NA TESCIE OWU BYLA DUZO CIEMNIEJSZA NIZ ZWYKLE ALE NIE TAK CIEMNA JAK KONTROLNA,DZIS JEST JET JUZ ZNOWU JASNA I TERAZ NIE WIEM CZY TEN WCZORAJSZY OZNACZAL OWU CZY JAK?????????????:baffled:DODAM ZE DZIS BOLA MNIE PLECKI Z TYLU NA DOLE TAK JAK NA POCZATKU @ -CZY TO MOZE OZNACZAC OWULACJE:confused:PROOOOOOOOSZE POMOZCIE

DZIEWCZYNKI PORADZCIE PROSZE,BO CHCIALABYM PRZECZYTAC WIECEJ OPINII:zawstydzona/y:

TO JUZ JESTES KOLEJNA KOBIETKA TU NA FORUM KTORA NA POCZATKU CIAZY JEST PRZEZIEBIONA:tak:BEDZIE DOBRZE,NIC SIE NIE MARTW TYLKO DBAJ O SIEBIE;-)

tusia03 ja na tym nie bardzo się znam, ale z tego by wynikalo że owulacje jest dziś, bo zawsze jak kreska na teście owulacyjnym jest ciemniejsza to w ciągu 24 h występuje owulacja, ale 100% nie jestem pewna

reklama
anabuba wiem ze zero lekow jakichkolwiek :tak: ale dziekuje za rady ale tez cie tak bolalo ze sie martwilas....? b cholera wczraj to az mowie lzy mi lecialy nie moglamw ytrzymac.... dbrze ze nie zygam :/ na tym swistkuz badania wychodzi mi ten poziom ze to 5-6 tydzien... nie wiem jak oni to licza.... a tak od owulki jak liczylam to wychodzi 3 tydzien prwie

no chyba az tak nie boalao,ale mysle ze moze ze stresu.czasami kobiety maja plamienie w momencie kiedy powinny miec okres i moze to dlatgeo.zreszta jak macica sie rozciaga to moze niezle bolec podbrzusze,ja pamietam ze czulam sie jakbym miala@ dostac.
a poziom bety oni licza od 1 dnia ostatnije @ tak jak i termin ciazy i tygodnie ciazy.
Normy beta-HCG

tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000

DZIEWCZYNKI PORADZCIE PROSZE,BO CHCIALABYM PRZECZYTAC WIECEJ OPINII:zawstydzona/y:

nistaety nie ppomoge.u mnie owulacja to bol jajnika i lekkie cmienie w nerce po stronie jajnika

TO JUZ JESTES KOLEJNA KOBIETKA TU NA FORUM KTORA NA POCZATKU CIAZY JEST PRZEZIEBIONA:tak:BEDZIE DOBRZE,NIC SIE NIE MARTW TYLKO DBAJ O SIEBIE;-)

ja tez bylam przeziebiona w obydwu ciazacha le jakos w poliwe 3 mieisaca.dobrze bedzie.naturalne metody leczenia i lzenie.ja bym radzila isc na l4 i miec wsio w d....:-)

Do góry