reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agniesiak85 gratulacje! Chyba jakiś wór z fasolkami się rozsypał:)

I miejmy nadzieję, że fasolek było tam więcej niż dwie;-)

Agniesiak85 wielkie GRATULACJE!!!:-)

Chyba w końcu pójdę za Twoim przykładem i też zakupię testy na allegro, może to pomoże. Jak na razie męczę się z @ (przyszła dzisiaj w nocy) i przeklinam swoją niecierpliwość, przez którą zrobiłam niepotrzebnego testa wczoraj :wściekła/y:

wiem wiem ;-) powtórze w poniedziałek z samego rana o ile temp nie spadnie ;-)

Dzisiaj temp. o 0,6 do gory w porównaniu z wczorajszym pomiarkiem :tak:

To super :) nic tylko czekać do poniedziałku i patrzeć jak dwie krechy się pojawiają ;)

U mnie tez dzis temp wrosla :confused: ,trzeba czekac do poniedzialku

ojj i tu też życzę fasolinki :*

I miejmy nadzieję, że fasolek było tam więcej niż dwie;-)

Agniesiak85 wielkie GRATULACJE!!!:-)

Chyba w końcu pójdę za Twoim przykładem i też zakupię testy na allegro, może to pomoże. Jak na razie męczę się z @ (przyszła dzisiaj w nocy) i przeklinam swoją niecierpliwość, przez którą zrobiłam niepotrzebnego testa wczoraj :wściekła/y:

Następnym razem Ci się uda :):*

reklama
witam kobitki tak czytam i czytami juz die potwierdzone fasolinki :):-) super !!!bardzo sie ciesze wszym szczesciem...

u mnie temp tydzien o owulacji 36,85 wczoraj i codziennie rosła w góre... wczoraj wieczorem stłukłam termometr i dziiaj rano mmusialam wzic nowy do mierzenia i mi wyszlo 36,75 :-( czy przy zmianie termometru moglabybyc az taka roznica temperatury ??? kurka :( 3 ma przyjśc @ dokladnie wiem kiedy mialam owulke... z reszta bylam na podgladzie pecherzyka wczesniej...

czy moze spasc tak temp tylko dlatego ze termometr inaczej mierzył?? czy to za duza roznica?? bo co dziennie mi roslo o kreske albo o pół...?? nadal mam nadzieje ale nie wiem czy warto ???:-(

Do góry