reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dobra dziewczyny moje kochane, ja już Was dłużej w niepewności nie trzymam.. Robiłam test..i..pokazały sie DWIE KRESECZKI! :D jejku, ale sie ciesze :) ale i tak jeszcze później idę do lekarza, żeby mi wypisał receptę na te wszystkie tableteczki co mają dzidzi pomagać :):):)
wiedzialam wiedzialam wiedzialam!!! :-D:-D:-D

GRATULUJE !!!

reklama
Dziewczyny, a jakbym poszła w poniedziałek do lekarza to coś się stanie? Bo nie wiem czy dziś zdąże.. A martwie się że dzidzi sie coś stanie przez weekend jak nie będę miała kwasu foliowego i czegoś tam..

Dziewczyny, a jakbym poszła w poniedziałek do lekarza to coś się stanie? Bo nie wiem czy dziś zdąże.. A martwie się że dzidzi sie coś stanie przez weekend jak nie będę miała kwasu foliowego i czegoś tam..

kwas foliowy, elevit i te inne kupisz bez recepty :-) wiec pedz do apteki, a lekarzem sie nie stresuj! ja poszlam dopiero po powrocie z gor, kilka dni po tym, jak mi wyszly 2 kreseczki :tak: a powiedz, w ktorym cyklu sie udalo??

xXxIzuLQaxXx gratulacje!!! Czyli tempka jednak mówiła prawdę. Powiedz jakie miałaś objawy

Dziekuję :**

Co do objawów to tak: zanim zaczęła mi się spóźniać @, to odczuwałam czesto ból w podbrzuszu, czasem bardzo silny. Miałam zmiany nastrojów i raz jadłam dużo, a raz prawie w ogóle. Urosły mi piersi i bolały sutki przy dotyku. Później dzień przed spodziewaną @, bolał mnie brzuch zupełnie tak samo jakby była @, a na drugi dzień @ ani słychu ani widu. Zaczęły mnie boleć jajowody i kłuć lewy jajnik. Zmiany nastrojów dalej są, raz mam ochote krzyczeć a raz płakać o byle co. Odczuwam ciągłe zmęczenie. Jak troche pospaceruje to robi mi się słabo i brzuch mi 'wariuje'. Ciągle chodze siusiu od paru dni. Śluz mam biały już dość długo. No i jak już zaczęła mi się @ spóźniać, to temperatura nadal była powyżej 37 st. No i to by było na tyle chyba :) Jak mi sie coś przypomni to napiszę :)

Wydaje mi się że nic się nie stanie. A pozatym moze lekarz w poniedziałek będzie coś więcej widział :)

To narazie poczekam z lekarzem do poniedziałku :)

kwas foliowy, elevit i te inne kupisz bez recepty :-) wiec pedz do apteki, a lekarzem sie nie stresuj! ja poszlam dopiero po powrocie z gor, kilka dni po tym, jak mi wyszly 2 kreseczki :tak: a powiedz, w ktorym cyklu sie udalo??

Kwas foliowy to wiem co to jest :) a elevit??? i jakie inne? hehe pisz mi tu zaraz wszystko :):):) No tak prawde mówiąc to to niby 4 cykl staran był, ale drugi taki na poważnie z wyliczeniami itd.
Dużo mi w tym cyklu pomógł ten kalendarzyk: kalendarzyk małżeński bo dzięki niemu wiedziałam kiedy mam owulacje przy moich równych cyklach. I nie pomylił się :)

xXxIzuLQaxXx gratuluję serdecznie!!! (ja też wiedziałam :-D)
Ale kwas foliowy to JUŻ!!! Nie ma na co czekać! To tylko kilka złotych, a jest w każdej aptece.
Czy Szacowny Małż już wie? Jeśli tak, to jak zareagował? A jeśli nie, to czy masz pomysł jak mu to powiedzieć?
Ale się cieszę, mordka mi się śmieje. Gratulacje raz jeszcze!!! :-)

reklama
xXxIzuLQaxXx gratuluję serdecznie!!! (ja też wiedziałam :-D)
Ale kwas foliowy to JUŻ!!! Nie ma na co czekać! To tylko kilka złotych, a jest w każdej aptece.
Czy Szacowny Małż już wie? Jeśli tak, to jak zareagował? A jeśli nie, to czy masz pomysł jak mu to powiedzieć?
Ale się cieszę, mordka mi się śmieje. Gratulacje raz jeszcze!!! :-)

Dziękuję :** Mój jest narazie Narzeczonym, ale już niedługo :) Ucieszył się bardzo :) Dzwoniłam do niego bo w pracy jest. Ale jak wróci to napewno jeszcze będę z nim rozmawiała na ten temat :)

Do góry