reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziekuje Tekla za wsparcie, obys miala racje:))))
Chyba pojde juz spac bo pozno jest. Ale musialm wszytkie wiadomosci przeczytac:)))

reklama
Cześć dziewczyny, ja u was tak po sąsiedzku :) Jestem z lipcóweczek, ale lubię sobie poczytać co tam u was i za każdym razem, jak któraś z was oznajmia, że się pojawiły dwie kreseczki to się strasznie cieszę.
Dodeczko i Izabelko! Nic się nie martwcie, tym, że mało ważycie i jesteści drobnej budowy. Ja w chwili zajścia w ciążę ważyłam 43 kg (jestem dość niska i drobna), ale nic takiego mi lekarka nie powiedziała, że będę musiała szczególnie na siebie uważać. No i całą ciąże przechodziłam bez większych problemów, do 6 miesiąca ćwiczyłam aerobic, no a teraz mam już +12 kg :D Tak więc, nie macie się co stresować. Będzie dobrze!!!!!!!
Życzę wam wszystkim szybkiego zafasolkowania. Napewno się uda :D My z mężem baraszkowaliśmy 8 miesięcy bez zabezpieczenia i w końcu się udało :))

Witam witam witam gooooorąco :-*
Klaudia dziękuję za dobre słowo :) odwiedzaj nas częściej :) MoniQa, Izabelko dla Was również wielka buźka za wsparcie :) No ja wierzę że damy sobie radę :) i że wszystko będzie wporządku :) Izabelko ja nawet nie słyszałam od takich witaminkach więc nic na ten temat nie wiem :-[
Od kilku dni mam co chwila okrpone mdłości tzn. nie biegam do kibelka ;) ale fatalnie się czuję, nie wiem czy to może brak witamin ?? bo nie zaczęłam jeszcze brać tej materny, bo nie wiem czemu ale tak jak pisała Elżbietka jestem zdania że skoro wyniki są rewelacyjne to zupki z naturalnych jarzynek, owoce, soczki itp wystarczą...
Strasznie mocno trzymam kciuki żebyśmy np. jutro otrzymały jakąś piękną wiadomość że któraś z Was dołączyła do grona SZCZĘŚLIWYCH MAMUSIEK :)
Całuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchy :-*

Monia i jak? Mam nadzieję, że okres nie przyszedł. Dawaj znać co i jak. Ania, Ty również testuj i mów co jest grane. Najlepiej mówcie, że jesteście w ciąży ;) Trzymam kciuki.

Jak nie przyjdzie @ w piatek, to sobie zrobie test w sobote:)))
W lipcu jade na upragnione wakacje, najwyzej wtedy bedziemy walczyc o fasolke, dobrze bo zrelaksowani:))))Tak sie pocieszam...

Pewnie, idealna sceneria na gorące igraszki z ukochanym. Fajne takie wakacyjne owoce miłości co to wiosną się rodzą ;)

reklama
Do góry