reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Już kiedyś pisałam hmmm piersi bolały jak diabli ale inaczej... no i senność i zmęczenie. Zresztą mam tak cały czas ;D ale i dobrze... mdłości czasami ale nie wymiotowałam.. to chyba tyle :D

Dzieki Izabelko:)))
A kiedy sie bole piersi zaczely???
Tez jestem zmeczona ale to chyba dla tego ze za malo spie....

FEMINATAL tez jest ok. zdradze wam jedną tajemnice przypisywania preparatów witaminowych dla kobiet cięzarnych, które to preaparaty sa prawie identyczne. to zalezy po prostu jak sie zareklamuje dana firma medyczna i co da lekarzowi w upominku ;).
wogóle moja zdanie jako położnej, to jesli sa dobe badania krwi (hemoglobina, czerwone ciałka krwi), to ni etrzeba łukas sztucznych witamin, tylkoowoce wcinac i kwas foliowy. ewentualnie potrawy bogate w zelazo. no al jak jest słaba morfologia to trzeba...

Czesc dziewczyny..

Dlugo mnie nie bylo, bo zrobilam sobie wakacje bez dostepu do netu. Test zrobilam, negatywny, w sobote(czyli jakos w 32 dniu cyklu) no i dostalam @, ale chyba nigdy nie byla az tak bolesna. Minal tydzien a temperatura mi nie spada, wiec musze zaczac szukac innych przyczyn(moze jakas infekcja). Ufff... Szkoda mi bylo strasznie, ale potem, po rozmowie z moim mezczyzna, doszlismy do wniosku, ze lepiej nawet, bo teraz mamy przygotowania do slubu a zaczniemy sie starac po slubie.

Tak, czy siak raczej z wami zostane i bede Wam goraco kibicowac!!! Gratuluje zafasolkowanym, a za reszte trzymam goraco kciuki.

Elzbietko i Aniu76, to musi byc to, na pewno to fasolki daja Wam znac, ze juz sa :) :) :)

Pozdrawiam cieplo!!!!

reklama
Elżbietka - nie niszcz mi pracy, bo kolega ma mi załatwić robote jako przedstawiciel farmaceutyczny :p Więc to ja będę proponować te "prezenty" :) Trzymam dziewczyny za was kciuki. A że mam dołka lekkiego, to wyliczyłąm sobie, że gdyby moja fasolinka sie utrzymala, to urodziła by się 14 lutego :) Fajny termin by sobie wybrała, 14 dni przed moimi urodzinami :) Szkoda, że była za słaba, zeby się utrzymać :( A najśmieszniejsze jest to, ze tamte dolegliwości które brałam za objawy ciąży - dalej się utrzymują :( Buziaki - ide z malutką na spacerek :)

Do góry