reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
FEMINATAL tez jest ok. zdradze wam jedną tajemnice przypisywania preparatów witaminowych dla kobiet cięzarnych, które to preaparaty sa prawie identyczne. to zalezy po prostu jak sie zareklamuje dana firma medyczna i co da lekarzowi w upominku .
wogóle moja zdanie jako położnej, to jesli sa dobe badania krwi (hemoglobina, czerwone ciałka krwi), to ni etrzeba łukas sztucznych witamin, tylkoowoce wcinac i kwas foliowy. ewentualnie potrawy bogate w zelazo. no al jak jest słaba morfologia to trzeba...
wogóle moja zdanie jako położnej, to jesli sa dobe badania krwi (hemoglobina, czerwone ciałka krwi), to ni etrzeba łukas sztucznych witamin, tylkoowoce wcinac i kwas foliowy. ewentualnie potrawy bogate w zelazo. no al jak jest słaba morfologia to trzeba...
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja to dzisija mialam lekkie mdłości, ale to chyba po duphastonie :
Elżbietka
mother of two sons&angel
pa, kolorowych snów!!
ja tez zmykam, jutro piątek i wreszcie weekend!!!!!!!!!!!
ja tez zmykam, jutro piątek i wreszcie weekend!!!!!!!!!!!
Czesc dziewczyny..
Dlugo mnie nie bylo, bo zrobilam sobie wakacje bez dostepu do netu. Test zrobilam, negatywny, w sobote(czyli jakos w 32 dniu cyklu) no i dostalam @, ale chyba nigdy nie byla az tak bolesna. Minal tydzien a temperatura mi nie spada, wiec musze zaczac szukac innych przyczyn(moze jakas infekcja). Ufff... Szkoda mi bylo strasznie, ale potem, po rozmowie z moim mezczyzna, doszlismy do wniosku, ze lepiej nawet, bo teraz mamy przygotowania do slubu a zaczniemy sie starac po slubie.
Tak, czy siak raczej z wami zostane i bede Wam goraco kibicowac!!! Gratuluje zafasolkowanym, a za reszte trzymam goraco kciuki.
Elzbietko i Aniu76, to musi byc to, na pewno to fasolki daja Wam znac, ze juz sa
Pozdrawiam cieplo!!!!
Dlugo mnie nie bylo, bo zrobilam sobie wakacje bez dostepu do netu. Test zrobilam, negatywny, w sobote(czyli jakos w 32 dniu cyklu) no i dostalam @, ale chyba nigdy nie byla az tak bolesna. Minal tydzien a temperatura mi nie spada, wiec musze zaczac szukac innych przyczyn(moze jakas infekcja). Ufff... Szkoda mi bylo strasznie, ale potem, po rozmowie z moim mezczyzna, doszlismy do wniosku, ze lepiej nawet, bo teraz mamy przygotowania do slubu a zaczniemy sie starac po slubie.
Tak, czy siak raczej z wami zostane i bede Wam goraco kibicowac!!! Gratuluje zafasolkowanym, a za reszte trzymam goraco kciuki.
Elzbietko i Aniu76, to musi byc to, na pewno to fasolki daja Wam znac, ze juz sa
Pozdrawiam cieplo!!!!
reklama
V
viwiane
Gość
Elżbietka - nie niszcz mi pracy, bo kolega ma mi załatwić robote jako przedstawiciel farmaceutyczny Więc to ja będę proponować te "prezenty" Trzymam dziewczyny za was kciuki. A że mam dołka lekkiego, to wyliczyłąm sobie, że gdyby moja fasolinka sie utrzymala, to urodziła by się 14 lutego Fajny termin by sobie wybrała, 14 dni przed moimi urodzinami Szkoda, że była za słaba, zeby się utrzymać A najśmieszniejsze jest to, ze tamte dolegliwości które brałam za objawy ciąży - dalej się utrzymują Buziaki - ide z malutką na spacerek