reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mam nadziej ze u mnie tez bedzie taka niespodzianka :) :)
postaram sie cierpliwie czekac. ponoc nie wszyskim piersi bola/rosną od razu...
jak znam zycie dla mnei nie urosną tak szybko i mocnoi, skoro tego chce ::)

ja nie odczuwam żadnego bólu w piersiach, nie urosły mi też.... Chwilami tylko odczuwam lekkie mrowienie, ale nic poza tym. Nie martw się Elżbietko, piersi nie muszą boleć. A Twoje objawy wskazują na fasolinkę :)

Elżbietko mnie piersi zaczely bolec dopiero jeden dzien przed spodziewana @...ale teraz dopiero zaczely sie "wybijac" ;).... zwroc uwage  na sutki i ich otoczki ...u mnie zrobily sie twarde i takie sterczace  ;D a otoczki wieksze i na koncowkach ciemniejsze :) ..... nie wiem czy to rowniez mozna zaliczyc do objawow , ale zaczely mi schnac usta (oczywiscie szybka reakcja i juz jest wporzadku ;) ).... i oczywiscie slinotok (maly , ale byl - jest) ....

Dziewczeta modle sie abyscie szybciutko zafasolkowaly :) i zebysmy Wszystkie juz nosily nasze dzidzie pod serduszkami , a pozniej tulily w ramionach :)

Wiecie Dziewczyny, u mnie spodziewana @ jutro ewentualnie pojutrze... już się boję. Nie testowałam bo też się boję.. Ale piersiki duże bolą tak dziwnie a do tego strasznie i jak jeszcze nigdy bolą mnie jajniki. Hmm.. a ostatnio prawie zasłabłam. Aż się boję, że te objawy mogą się okazać fałszywe. Dlatego jestem z Wami spowrotem, bo razem nam łatwiej i czasu też mam już więcej niż ostatnio. Trzymajcie kciuki , ja za Was też trzymam!!!

Jejku, nie mogę spać. Właściwie wstrętna @ może przyjść za parę godzin i znów pozbawić mnie nadzieji. A tu pusto, nie ma Was. Napiszcie coś bo zwariuje!!!

reklama
Czesc
jestem:))) mnie piersi bola i dzisiaj kul mnie jajnik i juz tak bardzo bym chciala fasolke:)
Monia100 i inne dziewczyny pragnace fasolki goroca - trzymajcie sie, uda nam sie:)))
:D

Do góry