reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Bardzo bym chciała usłyszeć dobre wiadomości :) jak tam dziewczynki ? Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
agi25 pisze:
Wyczytalam na jakims forum ze z tymi piersiami to jest tak ze jak przed @ bolaly to na poczatku ciazy wcale nie musza ,no i odwrotnie jak przed @ sie ''nie dozywaly'' to w czasie zafasolkowania odezwa sie jako pierwsze .

hm...ciekawe czy to prawda??? bo jesli tak, to mnie piersi bolalay na @...
dobra, juz starm sie nie napedzac objawów i nie doszukiwac tego czego nie widac...

Elzbietko widzisz u mnie jedyny objaw to wlasnie bolace piersi, a ogolnie to czuje sie wysmienicie .... czasami mdlosci mnie dopadaja - ale tak tez mialam przed @ - wniosek, ze nie koniecznie musisz miec jakies objawy zeby byc w ciazy :) .... czytalam tez gdzies ze piersi moga zaczac bolec dopiero w 5 tygodniu wiec nic straconego i masz racje nie doszukuj sie tych objawow tak bardzo ... jestem dobrej mysli ... zycze Ci fasoleczki tak bardzo, jak bardzo jej pragniesz :)

Ja mam często takie "urojone" objawy, wydaje mi się że jestem w ciąży (bo chciałabym żeby tak było) i wszystko odczytuję na oznaki ciąży. Niestety potem mi bardzo smutno kiedy dostaję@ :(

oj, ja też tak miewałam, jak tylko @ się spóźniała zaraz miałam kilka objawów ciąży a potem dostawałam @ wraz z dołkiem psychicznym że jednak nie... wszystko to chyba siła umysłu i wyobraźni...

Natomiast teraz kiedy jestem na bank w ciąży to najwcześniejszym i najbardziej powtarzającym się objawem u mnie są zawroty głowy, których zaznałam już w tydzień po zapłodnieniu. Stałam sobie przed sklepem i czytałam ogłoszenie i nagle sie przestraszyłam bo wydawało mi się, że szyba na mnie leci, a to ja się zachwiałam. No i tak do teraz mam kilka razy w tygodniu coś podobnego...

Dobra, ide spać :) papa

Witajcie:)Jak minął weekend:)?..u mnie rewelacyjnie:)sportowo...jeziorko..plazowanie..itd:)
a Wy-przyznać sie, która już coś wie?:)

reklama
Ja w sobotę w szkole - ble, ble, ble :(
A w niedzielę opijanie mieszkania z rodzicami. Na odchodnym powiedzieli, czekamy jeszcze 18 a potem Wam już nie popuścimy (czyt. macie jeszcze 18 miesięcy na zajście w ciążę, potem ...) HIhi. No jeśli wszystko uda się tak jak zaplanowaliśmy to zmieścimy się w tym terminie ;D

Do góry