reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
widomości muszą byc dobre!!!inaczej byc nie moze!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
agi25 pisze:Wyczytalam na jakims forum ze z tymi piersiami to jest tak ze jak przed @ bolaly to na poczatku ciazy wcale nie musza ,no i odwrotnie jak przed @ sie ''nie dozywaly'' to w czasie zafasolkowania odezwa sie jako pierwsze .
hm...ciekawe czy to prawda??? bo jesli tak, to mnie piersi bolalay na @...
dobra, juz starm sie nie napedzac objawów i nie doszukiwac tego czego nie widac...
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elzbietko widzisz u mnie jedyny objaw to wlasnie bolace piersi, a ogolnie to czuje sie wysmienicie .... czasami mdlosci mnie dopadaja - ale tak tez mialam przed @ - wniosek, ze nie koniecznie musisz miec jakies objawy zeby byc w ciazy .... czytalam tez gdzies ze piersi moga zaczac bolec dopiero w 5 tygodniu wiec nic straconego i masz racje nie doszukuj sie tych objawow tak bardzo ... jestem dobrej mysli ... zycze Ci fasoleczki tak bardzo, jak bardzo jej pragniesz
Elżbietka
mother of two sons&angel
niby wiem to wszytsko, ale jakos tak maltretuje sie cały czas :
czy fasolke zawsze sie czuje sercem??że jest??bo ja raz tak raz tak czuje, w zależnosci od nastroju...
czy fasolke zawsze sie czuje sercem??że jest??bo ja raz tak raz tak czuje, w zależnosci od nastroju...
oj, ja też tak miewałam, jak tylko @ się spóźniała zaraz miałam kilka objawów ciąży a potem dostawałam @ wraz z dołkiem psychicznym że jednak nie... wszystko to chyba siła umysłu i wyobraźni...
Natomiast teraz kiedy jestem na bank w ciąży to najwcześniejszym i najbardziej powtarzającym się objawem u mnie są zawroty głowy, których zaznałam już w tydzień po zapłodnieniu. Stałam sobie przed sklepem i czytałam ogłoszenie i nagle sie przestraszyłam bo wydawało mi się, że szyba na mnie leci, a to ja się zachwiałam. No i tak do teraz mam kilka razy w tygodniu coś podobnego...
Dobra, ide spać papa
Natomiast teraz kiedy jestem na bank w ciąży to najwcześniejszym i najbardziej powtarzającym się objawem u mnie są zawroty głowy, których zaznałam już w tydzień po zapłodnieniu. Stałam sobie przed sklepem i czytałam ogłoszenie i nagle sie przestraszyłam bo wydawało mi się, że szyba na mnie leci, a to ja się zachwiałam. No i tak do teraz mam kilka razy w tygodniu coś podobnego...
Dobra, ide spać papa
reklama
A
Agnezzz
Gość
Ja w sobotę w szkole - ble, ble, ble
A w niedzielę opijanie mieszkania z rodzicami. Na odchodnym powiedzieli, czekamy jeszcze 18 a potem Wam już nie popuścimy (czyt. macie jeszcze 18 miesięcy na zajście w ciążę, potem ...) HIhi. No jeśli wszystko uda się tak jak zaplanowaliśmy to zmieścimy się w tym terminie ;D
A w niedzielę opijanie mieszkania z rodzicami. Na odchodnym powiedzieli, czekamy jeszcze 18 a potem Wam już nie popuścimy (czyt. macie jeszcze 18 miesięcy na zajście w ciążę, potem ...) HIhi. No jeśli wszystko uda się tak jak zaplanowaliśmy to zmieścimy się w tym terminie ;D