reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja to nawet nie wiem kiedy owulacja i czy wogole ja mam I KIEDY SIE STARAC....wyniki niby dobre teraz jeszcze zostalo usg,moze ono cos wyjasni.a @ niby mam ale tak jakos slabo.....nie wiem co jest ze mna:-:)-:)-(

reklama
Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCA:szok:JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)

Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCA:szok:JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)
Kochana trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Koniecznie idź do gina skoro @ miałaś 6marca.. trzeba to przebadać i sprawdzić dlaczego tak się dzieje.. :tak:

hej kochane trochę mnie tu nie było.... jakiś czas temu pisałam że @ mi się spóźnia itd. okazało się że byłam w ciąży, ale poroniłam....mieliśmy z m zrobic sobie przerwe, zaczęłam robic badania i w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia. bardzo delikatnego, zaledwie pare kropel. Myślałam że się rozkręci ale nie, dwa dni później zrobiłam test, potem jeszcze jeden i jeszcze jeden. wszystkie pozytywne. Tylko martwi mnie jedna rzecz cały czas czuję raz mocniejsze raz słabe skurcze jak w czasie okresu, no i 4 dni miałam śluz zabarwiony lekko na beżowo ( znaczy się krwią), dziewczynki powiedzcie mi w poniedziałek ide do gina, czy to jest normalne? czy znowu co się dzieje?

hej kochane trochę mnie tu nie było.... jakiś czas temu pisałam że @ mi się spóźnia itd. okazało się że byłam w ciąży, ale poroniłam....mieliśmy z m zrobic sobie przerwe, zaczęłam robic badania i w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia. bardzo delikatnego, zaledwie pare kropel. Myślałam że się rozkręci ale nie, dwa dni później zrobiłam test, potem jeszcze jeden i jeszcze jeden. wszystkie pozytywne. Tylko martwi mnie jedna rzecz cały czas czuję raz mocniejsze raz słabe skurcze jak w czasie okresu, no i 4 dni miałam śluz zabarwiony lekko na beżowo ( znaczy się krwią), dziewczynki powiedzcie mi w poniedziałek ide do gina, czy to jest normalne? czy znowu co się dzieje?
Ja Ci Kochana nie pomogę bo nie wiem:-( Ale jutro się dowiesz od gina. Trzymam kciuki by wszystko było oki z Twoją Fasolinką no i przede wszystkim gratuluję, że Ci się udało:tak: Nie martw się bo to zamartwianie się może zaszkodzic fasolce. Ale już na 100% wiesz, że poroniłaś? Czy tylko Ci sie tak wydaje po tym plamieniu? Niektore kobiety ja są w ciąży to plamią w dniu spodziewanej @.

kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?

kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?
Bądź dobrej myśli:tak: Ja wierzę, że donosisz tą ciążę i wszystko będzie oki:tak: zobaczysz:-) U nas na razie wypatrywanie mocnej drugiej krechy na teście owulacyjnym. Do tej pory była blada druga krecha więc trzeba jeszcze poczekać na mocniejszą:-)Nie wiem czy Ty mierzyłas tempkę ale ja mierzę codziennie i dziewczynki mi powiedzialy, że owulacji jeszcze u mnie nie bylo więc spokojnie czekam, sprawdzam testy owu i mierze tempkę:tak:

w tym cyklu nie mierzyłam nic, olałam całą sprawę. w ogóle nie chciałam myślec o planowaniu......
hehe a poza tym nie mam termometru bo moj m go popsuł:p hehehe chciał zobaczyc jak dział:p to zobaczył:p
Życzę Ci dwóch wyraźnych krech na teście owu, a następnie na teście ciążowym:D

reklama
Do góry