reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja to nawet nie wiem kiedy owulacja i czy wogole ja mam I KIEDY SIE STARAC....wyniki niby dobre teraz jeszcze zostalo usg,moze ono cos wyjasni.a @ niby mam ale tak jakos slabo.....nie wiem co jest ze mna:-:)-:)-(

reklama
Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCA:szok:JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)

Dzieki za odp kochana:-)TYLE ZE JA OST @ MIALAM 6MARCA:szok:JAK JUZ WCZESNIEJ WSPOMINALAM A DALEJ NIC.DLATEGO NIE WIEM CO,KIEDY I JAK:-(ALE STRONKE Z KALENDARZYKIEM NA PEWNO ZAPISZE I JAK JUZ WSZYSTKO SIE U MNIE "NAPRAWI" TO SKORZYSTAM.BUZIAKI I POZDRO:-)
Kochana trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Koniecznie idź do gina skoro @ miałaś 6marca.. trzeba to przebadać i sprawdzić dlaczego tak się dzieje.. :tak:

hej kochane trochę mnie tu nie było.... jakiś czas temu pisałam że @ mi się spóźnia itd. okazało się że byłam w ciąży, ale poroniłam....mieliśmy z m zrobic sobie przerwe, zaczęłam robic badania i w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia. bardzo delikatnego, zaledwie pare kropel. Myślałam że się rozkręci ale nie, dwa dni później zrobiłam test, potem jeszcze jeden i jeszcze jeden. wszystkie pozytywne. Tylko martwi mnie jedna rzecz cały czas czuję raz mocniejsze raz słabe skurcze jak w czasie okresu, no i 4 dni miałam śluz zabarwiony lekko na beżowo ( znaczy się krwią), dziewczynki powiedzcie mi w poniedziałek ide do gina, czy to jest normalne? czy znowu co się dzieje?

hej kochane trochę mnie tu nie było.... jakiś czas temu pisałam że @ mi się spóźnia itd. okazało się że byłam w ciąży, ale poroniłam....mieliśmy z m zrobic sobie przerwe, zaczęłam robic badania i w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia. bardzo delikatnego, zaledwie pare kropel. Myślałam że się rozkręci ale nie, dwa dni później zrobiłam test, potem jeszcze jeden i jeszcze jeden. wszystkie pozytywne. Tylko martwi mnie jedna rzecz cały czas czuję raz mocniejsze raz słabe skurcze jak w czasie okresu, no i 4 dni miałam śluz zabarwiony lekko na beżowo ( znaczy się krwią), dziewczynki powiedzcie mi w poniedziałek ide do gina, czy to jest normalne? czy znowu co się dzieje?
Ja Ci Kochana nie pomogę bo nie wiem:-( Ale jutro się dowiesz od gina. Trzymam kciuki by wszystko było oki z Twoją Fasolinką no i przede wszystkim gratuluję, że Ci się udało:tak: Nie martw się bo to zamartwianie się może zaszkodzic fasolce. Ale już na 100% wiesz, że poroniłaś? Czy tylko Ci sie tak wydaje po tym plamieniu? Niektore kobiety ja są w ciąży to plamią w dniu spodziewanej @.

kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?

kochana pierwszą ciążę poroniłam, potwierdzone wizytą w szpitalu:/ ta ciąża jest druga, zupełnie nie planowana.... mieliśmy zrobic sobie przerwę w staraniach, ale dzidziuś sam się o siebie wystarał :-) no i nie wiem....co o tym myślec....
ehh mam nadzieję, że wszystko będzie ok
A jak tam u Was?
Bądź dobrej myśli:tak: Ja wierzę, że donosisz tą ciążę i wszystko będzie oki:tak: zobaczysz:-) U nas na razie wypatrywanie mocnej drugiej krechy na teście owulacyjnym. Do tej pory była blada druga krecha więc trzeba jeszcze poczekać na mocniejszą:-)Nie wiem czy Ty mierzyłas tempkę ale ja mierzę codziennie i dziewczynki mi powiedzialy, że owulacji jeszcze u mnie nie bylo więc spokojnie czekam, sprawdzam testy owu i mierze tempkę:tak:

w tym cyklu nie mierzyłam nic, olałam całą sprawę. w ogóle nie chciałam myślec o planowaniu......
hehe a poza tym nie mam termometru bo moj m go popsuł:p hehehe chciał zobaczyc jak dział:p to zobaczył:p
Życzę Ci dwóch wyraźnych krech na teście owu, a następnie na teście ciążowym:D

reklama
Do góry