reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam Was Kochane :-*
Jak dobrze że wciąż powiększa się nasza "rodzinka BB" :) Tak więc witam serdecznie wszystkie nowe "przyszłe mamusie" :)
Co do tej Materny to właśnie gin mi mówiła że jest lepsza od zwykłych witamin że jest specjalnie stworzona i dobrana dla kobiet w ciąży i wogóle na podtrzymanie ciąży, tak więc mam nadzieję że naprawdę jest tak dobra jak ją opisują :)
Byłam dziś z badankami i wszystko jest wporządku :) tylko mnie troszkę gin nastraszyła :( powiedziała że jestem osóbką niesamowicie drobnej budowy (ważę 48kg) i że muszę bardziej niż przeciętnie dbać o ciążę :( Tak się martwię dziewczyny :(
No dobrze nie będę Was już nudzić swoimi problemami bo swoich macie zbyt wiele :-* Całuję Was gorąco i cały czas się modlę aby Bóg i Wam jak najszybciej pobłogosławił :-*
PS Jesteście wspaniałe :) życzę wszystkiego co najpiękniejsze :) zmykam do nauki ale obiecuję że znów się odezwę... niebawem :)

Dodeczko tzn. ze ja tez bede musiala bardziej niz przecietnie dbac o ciaze( waze tyle samo co Ty ;) ) ... nie martw sie slonko wszystko bedzie dobrze :) powodzenia na egzaminach i do uslyszenia ...buziaki  :-*

Czesc dziewczynki :laugh:
jak tam dzisiaj??
Ja jestem padnieta...
W nocy bolaly mnie piersi i podbrzusze ale jak mocno, piersi caly czas bola zreszta...:))))
W pracy siedze naprzeciwko kolezanki w ciazy,to moze jakos fluidy przejda na mnie:)))
Kiedys mi sie snilo, ze jestem w ciazy, ...obudzilam sie z usmiechem na ustach, lzami w oczach i reka na brzuchu:)

Naprawde tak szybko?? jej! mnie bola od trzech dni juz-piersi...i podbrzusze.. tez...tak cos jak przed @.
jajnik tez mnie kluje od czasu do czasu...
to moze jednak...fajnie by bylo...
piszcie duzo o pierwszych objawach!!!dzieki:)))

reklama
Do góry