reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Witam Was Kochane :-*
Jak dobrze że wciąż powiększa się nasza "rodzinka BB" Tak więc witam serdecznie wszystkie nowe "przyszłe mamusie"
Co do tej Materny to właśnie gin mi mówiła że jest lepsza od zwykłych witamin że jest specjalnie stworzona i dobrana dla kobiet w ciąży i wogóle na podtrzymanie ciąży, tak więc mam nadzieję że naprawdę jest tak dobra jak ją opisują
Byłam dziś z badankami i wszystko jest wporządku tylko mnie troszkę gin nastraszyła powiedziała że jestem osóbką niesamowicie drobnej budowy (ważę 48kg) i że muszę bardziej niż przeciętnie dbać o ciążę Tak się martwię dziewczyny
No dobrze nie będę Was już nudzić swoimi problemami bo swoich macie zbyt wiele :-* Całuję Was gorąco i cały czas się modlę aby Bóg i Wam jak najszybciej pobłogosławił :-*
PS Jesteście wspaniałe życzę wszystkiego co najpiękniejsze zmykam do nauki ale obiecuję że znów się odezwę... niebawem
Jak dobrze że wciąż powiększa się nasza "rodzinka BB" Tak więc witam serdecznie wszystkie nowe "przyszłe mamusie"
Co do tej Materny to właśnie gin mi mówiła że jest lepsza od zwykłych witamin że jest specjalnie stworzona i dobrana dla kobiet w ciąży i wogóle na podtrzymanie ciąży, tak więc mam nadzieję że naprawdę jest tak dobra jak ją opisują
Byłam dziś z badankami i wszystko jest wporządku tylko mnie troszkę gin nastraszyła powiedziała że jestem osóbką niesamowicie drobnej budowy (ważę 48kg) i że muszę bardziej niż przeciętnie dbać o ciążę Tak się martwię dziewczyny
No dobrze nie będę Was już nudzić swoimi problemami bo swoich macie zbyt wiele :-* Całuję Was gorąco i cały czas się modlę aby Bóg i Wam jak najszybciej pobłogosławił :-*
PS Jesteście wspaniałe życzę wszystkiego co najpiękniejsze zmykam do nauki ale obiecuję że znów się odezwę... niebawem
Czesc dziewczynki :laugh:
jak tam dzisiaj??
Ja jestem padnieta...
W nocy bolaly mnie piersi i podbrzusze ale jak mocno, piersi caly czas bola zreszta...)))
W pracy siedze naprzeciwko kolezanki w ciazy,to moze jakos fluidy przejda na mnie))
Kiedys mi sie snilo, ze jestem w ciazy, ...obudzilam sie z usmiechem na ustach, lzami w oczach i reka na brzuchu
jak tam dzisiaj??
Ja jestem padnieta...
W nocy bolaly mnie piersi i podbrzusze ale jak mocno, piersi caly czas bola zreszta...)))
W pracy siedze naprzeciwko kolezanki w ciazy,to moze jakos fluidy przejda na mnie))
Kiedys mi sie snilo, ze jestem w ciazy, ...obudzilam sie z usmiechem na ustach, lzami w oczach i reka na brzuchu
Naprawde tak szybko?? jej! mnie bola od trzech dni juz-piersi...i podbrzusze.. tez...tak cos jak przed @.
jajnik tez mnie kluje od czasu do czasu...
to moze jednak...fajnie by bylo...
piszcie duzo o pierwszych objawach!!!dzieki))
jajnik tez mnie kluje od czasu do czasu...
to moze jednak...fajnie by bylo...
piszcie duzo o pierwszych objawach!!!dzieki))
Elżbietka
mother of two sons&angel
no piersi to mnie jeszcze nie bolą (jestem jakies 4-5 dni po owulacji).
a nadmiar sliny troszke przeszkadza. i odbijanie sie straszne. i momentami zgaga. :
czekam na fasolke!!
a nadmiar sliny troszke przeszkadza. i odbijanie sie straszne. i momentami zgaga. :
czekam na fasolke!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
ale brzuch boli troche...
Elżbietka
mother of two sons&angel
no ja to w pracy kilka "ciężarówek" dziennie widze, mierze, badam...
trzymanjcie kciuki za moja fasolke, żeby sei zjawiła!!!!
niech ta slina i odbijanie bedzie na jej konto ;D
trzymanjcie kciuki za moja fasolke, żeby sei zjawiła!!!!
niech ta slina i odbijanie bedzie na jej konto ;D
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ania76 , chyba miej wiecej w tym samym czasei bedziemy sie szykowały do testowania.ja chyba bede 24.06 przed wizyta u gina, mam nadziej ze zobacze upragnione II
ty tez!!!
ty tez!!!