reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Będę pisała jak tylko się dowiem:-) właśnie zajadam się surówką z dużą ilością cukru a na deser będą lody z bakaliami i m&m sami:-)

reklama
co do bety to mam nadzieję, że jeżeli to Bobas to nie będzie się chciał ukrywać zbytnio;-) siebie też już nakręciłam, heh... trochę się rozmarzyłam:happy:

Witam popieram dziewczyny zrób test i będzie wiadomo . Przy okazji ja też mam pytanie od kilku dni utrzymuje mi się temperatura powyżej 37,1 a dzisiaj miałam 37,7 rano jak się napije kawy to mnie mdli nie mówiąc już o fajeczce , testu nie robiłam bo za wcześniej po drugie nie chce się rozczarować, ostatnią @ miałam 1 kwietnia a teraz mam mieć @ 1 maja czy tak wczesne objawy są możliwe? doradzicie.

Witam popieram dziewczyny zrób test i będzie wiadomo . Przy okazji ja też mam pytanie od kilku dni utrzymuje mi się temperatura powyżej 37,1 a dzisiaj miałam 37,7 rano jak się napije kawy to mnie mdli nie mówiąc już o fajeczce , testu nie robiłam bo za wcześniej po drugie nie chce się rozczarować, ostatnią @ miałam 1 kwietnia a teraz mam mieć @ 1 maja czy tak wczesne objawy są możliwe? doradzicie.
No wydaje mi się,że warto poczekac do 1 maja i zrobic test albo na betke się wybrac. Ja ostatnia @ miałam 3 kwietnia i było juz mi niedobrze i tak jakoś inaczej się czułam, ale nie nakręcam się. Czekam na kolejna @. Jak nie przyjdzie to dopiero zrobię teścika.
A ta Twoja tempka.. no no:-) mi sie wydaje, że może byc bobo.. ale to wiesz.. moje odczucia.

Dzięki za odpowiedż może w maju obydwie zobaczymy upragnione dwie kreski czego tobie życzę :-) szczerze mówiąc mam pietra a z drugiej strony najchętniej poleciała bym po test:-D za to mój mężuś pewnie by skakał z radości pozdrawiam .

Dzięki za odpowiedż może w maju obydwie zobaczymy upragnione dwie kreski czego tobie życzę :-) szczerze mówiąc mam pietra a z drugiej strony najchętniej poleciała bym po test:-D za to mój mężuś pewnie by skakał z radości pozdrawiam .
Byc może razem nam się uda, choc ja się nie nastawiam na te dwie krechy;-)
Mój M to już by chciał miec bejbika:tak:
Zapraszam na wątek starania wątpliwości, tam jest wiecej dziewczyn:tak:

No to czekamy do maja, byłoby super ,ja też nie chce robić sobie nadziej ale pomarzyć można zobaczymy co wyjdzie, a z zaproszenia z pewnością skorzystam dzięki.

Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację.
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?

reklama
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację.
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?
Ja Ci Kochana nie pomogę... nie znam się na tym ale na forum: starania wątpliwości napewno znajdzie się jakas dziewczyna, która pomoże. Zapraszam tam do nas:tak:

Do góry