reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Frania 90;-) Mi się wydaję ze Ty coś nas tu kręcisz mówisz ,ze od 5 tygodni aa miesiaczka jest tak gdzies co 3:eek:to jak to mozliwe ze miałas 2 i czekasz na następną:baffled: Moim zdaniem kazda inna przyszła mama nie czekałaby tylko zrobiła USG:eek:Napisałaś rozne objawy a o wymiotach nic a to jest przeciez najczęstrzrze objawy ciązy:baffled::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Frania 90;-) Mi się wydaję ze Ty coś nas tu kręcisz mówisz ,ze od 5 tygodni aa miesiaczka jest tak gdzies co 3:eek:to jak to mozliwe ze miałas 2 i czekasz na następną:baffled: Moim zdaniem kazda inna przyszła mama nie czekałaby tylko zrobiła USG:eek:Napisałaś rozne objawy a o wymiotach nic a to jest przeciez najczęstrzrze objawy ciązy:baffled::eek:

podzielam twoja opinie chociaż mdłości mogą być tylko a wymiotów nie tak jak to u mojej kumpeli;-)ale jesli chodzi o FRANIE to juz dawno by miała jaka kolwiek przyszła mama zrobiony test lub u ginekologa by była hmmmmmm troche do zastanowienia sie,ale coż i może są takie kobiety cierpliwe co pomimo takich objawów tego nie robią co tylko jedno teraz my ci FRANIU mówimy rób test lub biegaj do ginekologa:tak:

U mnie objawy ciązy były zupełnie jak na @, jednak gdy spóźniała się tydzień to zrobiliśmy test i wyszła cienka druga kreska :D
A śluz miałaś przed @? Bo ja mam zawsze śluz taki białawy gęsty, potem ciemnieje i jest @.
Jejc ale Ci dobrze, że masz już małego bejbika.. też bym chciała miec takie objawy..
A piersi Cię nie bolały?
Napisz cosik więcej:tak:

Witajcie Dziewczy! Tak myślę sobie o tych pierwszych objawiach ...... No cóż, w moim przypadku dzisiaj są to: senność, byle jaki nastrój, symetryczne bóle brzucha, takie "ciągnięcie" wewnętrzne jakby, no i oczywiście poryczałam się ni z gruszki, ni z pietruszki. Te objawy to dzisiaj, a od ponad tygodnia "przeszkadzają" mi wszystkie biustonosze, trochę się za szybko męczę i z chęcią bym pospała. Temperatura 37,9 - 37,6 st. C. Nasza ciąża na 4 tygodnie i 3 dni! :-)

Witajcie Dziewczy! Tak myślę sobie o tych pierwszych objawiach ...... No cóż, w moim przypadku dzisiaj są to: senność, byle jaki nastrój, symetryczne bóle brzucha, takie "ciągnięcie" wewnętrzne jakby, no i oczywiście poryczałam się ni z gruszki, ni z pietruszki. Te objawy to dzisiaj, a od ponad tygodnia "przeszkadzają" mi wszystkie biustonosze, trochę się za szybko męczę i z chęcią bym pospała. Temperatura 37,9 - 37,6 st. C. Nasza ciąża na 4 tygodnie i 3 dni! :-)
Gratuluje serdecznie :-)
I bardzo dziękuje za uzupełnienie listy objawów:-). Tak właśnie powinno być, żeby się dzielić z bliźnimi informacjami:-)

reklama
Do góry